Dolar

32,5066

Euro

34,9897

Altın

2.436,01

Bist

9.716,77

Denizli'de iki devlet kurumunda 'paralel yapı' araması

Denizli'de PDY operasyonu kapsamında Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında arama yapıldı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-31 13:08:08

Denizli'de iki devlet kurumunda 'paralel yapı' araması

Denizli'de 'Paralel Devlet Yapılanması' iddialarına (PDY) yönelik operasyon kapsamında Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında arama başlatıldı.

Ajansların haberine göre; Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından usulsüz ihalelerle ve bazı projelere usulsüz sağlanan kredilerle PDY'ye çıkar sağlandığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde operasyon başlattı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında arama başlatan ekiplerin dosya, bilgisayar hard diskleri ve belgeler üzerindeki incelemesini sürdürdüğü öğrenildi.

Operasyon kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan ve aralarında yöneticilerin de bulunduğu 8 kamu görevlisinin bir bölümünün gözaltına alındığı da kaydedildi.

Haber Ara