Dolar

32,3697

Euro

34,9573

Altın

2.325,43

Bist

9.079,97

Demirgil, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 15:58:23

Demirgil, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Demirgil mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Asırlar boyu hürriyet sevdasında tüm dünyaya örnek olmuş aziz Türk milleti, mukaddes vatan topraklarının işgal edildiği dönemde verdiği onurlu mücadele sonunda kazanıldığı büyük zaferin 94'üncü yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve coşkusunu yaşamaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 26 Ağustos'da başlayan ve 30 Ağustos 1922'de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Milletimiz bu zaferle, milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. 30 Ağustos Zaferi'nden aldığı ilhamla 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ülkemizi durdurmak, şehit kanlarıyla sulanan aziz vatan topraklarını cebren ve hile ile ele geçirmek isteyen FETÖ ve yandaşlarının 15 Temmuz'daki hain ve sinsi planları, aziz milletimizin şanlı direnişi ile boşa çıkarılmış ve milletimiz bir kez daha bağımsızlığına, iradesine ve demokrasisine olan bağlılığını büyük bir kararlılık örneği sergileyerek ortaya koymuştur. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferi armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum."
VİDEO HABER

Alman gazetecinin 'soykırım belgesi' sorusu BM yetkilisini sinirlendirdi

Haber Ara