Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la telefonda görüşen öğrencinin heyecanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la telefonda görüşen öğrencinin heyecanı

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-27 17:02:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la telefonda görüşen öğrencinin heyecanı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahilik Haftası nedeniyle gittiği Kırşehir'de Servet ve Ayten Güneş çiftinin evine misafir oldu.

Erdoğan, burada bulunduğu sırada Güneş çiftinin İstanbul'da eğitim gören oğulları Memduh Güneş'le cep telefonuyla görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi Güneş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesini AA muhabirine anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırşehir'deki evlerine misafir olduğunu öğrendikten sonra görüntülü arama yaptığını dile getiren Güneş, "Cumhurbaşkanımız benimle görüştü. Çok mutlu oldum. O kadar heyecanlandım ki ellerim titriyordu. Cumhurbaşkanımız okulumu ve kaldığım yeri sordu.Çok memnun oldum. Benimle konuşacağını düşünmüyordum açıkçası." diye konuştu.

Görüşmede Güneş'e hangi okulda eğitim aldığını soran Erdoğan, "Benim ilçemde oturuyorsun. Ben de Üsküdar'da oturuyorum. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Rabbim muvaffak etsin. Nerede kalıyorsun? Başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcın olsun. Gözlerinizden öpüyorum." şeklinde konuştu.

Haber Ara