Dolar

32,3704

Euro

34,9837

Altın

2.326,16

Bist

9.071,41

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kulüpler Birliği heyetini kabul etti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği ile birlikte ilk kez Cumhurbaşkanıyla görüştü.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 17:44:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kulüpler Birliği heyetini kabul etti

Kulüpler Birliği Vakfı, Başkan Göksel Gümüşdağ liderliğinde Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliye'sinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

MART'TAKİ GÖRÜŞMEYE GİTMEMİŞTİ

Bu görüşmeye Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da ilk kez katıldı.

Kulüpler Bilirği toplantılarına katılmayan Aziz Yıldırım geçtiğimiz Mart ayında Kulüpler Birliği'nin Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmeye de katılmamıştı.

ÖZEL GÖRÜŞECEKLER

Öte yandan Kulüpler Birliği'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin ardından Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yöneticileri Recep Tayyip Erdopan'la özel bir görüşme gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı heyetini kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 10 dakika sürdü. 

aziz_4009 (1)

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezince paylaşılan görüntülere göre, Erdoğan, kabulde yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik etti.

"Nice zaferlerle dolu geleceğe Rabb'im bizleri kavuştursun." diyen Erdoğan, sıkıntılı bir dönemden geçildiğini ancak bu dönemin de atlatılacağını söyledi.

Erdoğan, "Özellikle bu süreçte tabii birçok terör örgütüyle mücadele veriyoruz. Bu terör örgütleriyle geniş alanda sürdürdüğümüz mücadeleyi de başarıyla sonuçlandıracağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kabule, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Spor Toto Süper Lig kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Haber Ara