Dolar

32,3285

Euro

35,0759

Altın

2.301,62

Bist

9.038,72

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun telefon trafiği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye'ye desteklerini ifade etmek isteyen liderlerle bugün de bir dizi telefon

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-27 22:03:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun telefon trafiği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye'ye desteklerini ifade etmek isteyen liderlerle bugün de bir dizi telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün sırasıyla, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konsey Başkanı Bakir İzzetbegoviç, Bahreyn Kralı Hamed bin İsa bin Halife ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayan liderlerin, darbe girişimine karşı olduklarını, Türkiye'de seçilmiş hükümeti desteklediklerini ve bu konuda Türk halkıyla tam bir dayanışma içinde olduklarını vurguladıkları belirtildi. Liderlerin, görüşme sırasında, darbecilerin açtıkları ateş ve direniş esnasında hayatlarını kaybedenler için taziye dileklerini de ilettikleri kaydedildi. Tunus'taki Nahda Hareketi lideri Raşid el-Gannuşi'nin de aynı çerçevede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aramış olduğu öğrenildi.

Haber Ara