Dolar

32,3310

Euro

35,0504

Altın

2.284,79

Bist

8.979,85

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderleri kabulü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderleri kabulü

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-25 19:35:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderleri kabulü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen zirveye ilişkin, "Demokrasilerde uzlaşma önemli." değerlendirmesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde liderlerle gerçekleştirdiği zirve sonrası parti genel merkezine gelerek, bazı kabuller yaptı.

Yabancı bir televizyon kanalına mülakat da veren Kılıçdaroğlu, ardından gazetecilerin zirve ve sonrasında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın yaptığı açıklamaya yönelik sorusu üzerine, "Demokrasilerde uzlaşma önemli." dedi.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu'nun görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dün Taksim Meydan'ında açıkladığı 10 maddelik manifestoyu yazılı olarak sunduğu belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun darbe girişimi sonrası izlenmesi gereken yol ve yöntemlerle ilgili de bazı öneriler aktardığı ifade edildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, zirveye ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere partisinin Merkez Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldiği de öğrenildi.

Haber Ara