Dolar

32,3276

Euro

35,0668

Altın

2.298,17

Bist

9.058,44

Cumhurbaskani Erdogan'dan turizme tam destek

Cumhurbaskani Erdogan'dan turizme tam destek

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-07 02:30:00

Cumhurbaskani Erdogan'dan turizme tam destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, turizmle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede, "Ülkemizin son 13 yılı, her alanda olduğu gibi turizm sektöründe de rekorların kırıldığı bir dönem olmuştur. 'Bacasız sanayi' tanımlaması ilk defa bizim dönemimizde ete kemiğe bürünmüş, turizm lider sektörlerimizden biri haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da düzenlenen Dünya Turizm Forumu'nun kapanış konuşmasının ardından Erdoğan, gece saatlerinde turizm sektörü ve Türkiye'nin bu alanda yaptıklarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Erdoğan, paylaşımlarında, Türkiye'nin, etrafını saran ateş çemberine, dünyada yaşanan krizlere rağmen, istikrarlı ve kendinden emin şekilde yoluna devam ettiğini belirttti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ülkemizin son 13 yılı, her alanda olduğu gibi, turizm sektöründe de rekorların kırıldığı bir dönem olmuştur. 'Bacasız sanayi' tanımlaması ilk defa bizim dönemimizde ete kemiğe bürünmüş, turizm lider sektörlerimizden biri haline gelmiştir. İnşallah hep birlikte çalışarak, ele ele vererek, Türkiye'nin turizmini geliştirecek, yeni ufuklara, yeni alanlara açılmasını sağlayacağız."

Haber Ara