Dolar

32,5645

Euro

34,8342

Altın

2.425,32

Bist

9.645,02

Çukurca'da şehit olan uzman çavuş defnedildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lılar ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Özer, memleketi Eskişehir'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-21 15:26:57

Çukurca'da şehit olan uzman çavuş defnedildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lılar ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Özer'in Türk bayrağına sarılı naaşı, babaevinde helallik alınmasının ardından törenin yapılacağı Reşadiye Camisi bahçesine getirildi.

Buradaki törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Eskişehir Valisi Azmi Çelik, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Garnizon Komutan Vekili Korgeneral İsmail Güneykaya ile diğer ilgililer katıldı.

İl Müftü Vekili Dilaver Şahin'in kıldırdığı namazın ardından şehit Murat Özer'in naaşı askerlerin omuzlarında top arabasına konuldu.

Şehidin cenazesi, Yukarısöğütönü Mezarlığı'na defnedildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde dün çıkan çatışmada şehit Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik ve Piyade Uzman Çavuş Murat Özer şehit olmuş, 5 asker yaralanmıştı.

Haber Ara