Dolar

32,3693

Euro

34,9545

Altın

2.325,65

Bist

9.086,70

'Çok yakında müjdeleri vereceğiz'

'Çok yakında müjdeleri vereceğiz'

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-27 14:02:04

'Çok yakında müjdeleri vereceğiz'
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve önemli oyuncuları kadrolarına katacaklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Danimarka'nın Aarhus kentinde GSTV'ye açıklamalarda bulunan Levent Nazifoğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yıldız isimlerle temas halinde olduklarını aktaran Nazifoğlu, "Transferlerin bu kadar gecikme nedeni, konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması ve Türkiye'nin gündeminden dolayı çekingen yaklaşmaları. Daha evvel de söyledim. Alacağız! Çok yakında o müjdeleri vereceğiz." dedi.

Sarı-kırmızılı yönetici, Bruma'nın takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili spekülasyonlara değinirken, "Bruma'nın bizimle kalacağını söylemiştim. Kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Taraftarımız merak etmesin. Bruma, Galatasaray'da kalacak." diye konuştu.

Yeni sezon öncesi hazırlıkların başarılı bir şekilde devam ettiğini anlatan Nazifoğlu, "İlk kampta bir yükleme yapıldı ve çocuklar yavaşladı. Şimdi de hızlandırma antrenmanları yapılıyor. Önümüzde bir Manchester United maçı var. Bizim için ciddi bir sınav olacak. Sonra da TFF Süper Kupa'da Beşiktaş ile oynayacağız. Bence lige hazır olacağız. Planlarımız yerinde işliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yanda, Danimarka Süper Ligi ekiplerinden Aarhus ile dün oynadıkları ve 3-1 kazandıkları maçla ilgili olarak Nazifoğlu, "Aarhus, ligindeki ilk 2 maçında 6 puan kazanmış, bizden bir ay daha fazla idman yapmış bir takımdı. İlk dakikalarda biraz baskılı bir oyun oldu ama bizim çocuklar kalite ve tecrübeleriyle rakip takımı aşmayı başardılar. Özellikle ikinci yarı güzel bir oyun sergilediler ve güzel bir galibiyet aldık." diyerek sözlerini tamamladı.


Haber Ara