Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

'Cinsel istismara sıfır toleransla'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Trabzon'daki cinsel istismar iddiasına ilişkin açıklamada bulundu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-30 15:18:26

'Cinsel istismara sıfır toleransla'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli bir memurun, küçük yaşta 6 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddialarına ilişkin soruları yanıtladı.

Ramazanoğlu, "Trabzon'da bizim idari kısmımızda çalışan bir memurla ilgili bir sözlü taciz durumu dün tespit edildi. Bununla ilgili olarak hem adli hemde idari soruşturma başlattık. İlgili kişiyi hemen işinden uzaklaştırdık." dedi.

Olayın yakından takip edildiğini söyleyen Ramazanoğlu, şöyle konuştu:

"Aile ve çocuklarına psikolojik destek veriyoruz. Bu tür olaylarda, açık yüreklilikle şunu söylemek istiyorum, önceliğimiz çocuklarımızın güvenliği ve çocuklarımızdır. Bu konuda çocuklarımızın güvenliği ve önceliğini tespit ettikten sonra ve onunla ilgili organizasyonlar yaptıktan sonra, olaya sıfır toleransla yaklaşıyoruz. Ve bunu yapanlara karşı da hiç ama hiç toleransımız yok. Bu konuda yapılması gereken en ağır idari cezalar ve kararlar konusunda ve aynı zamanda adli anlamda da ne yapılması gerekiyorsa, en hızlı şekilde çalışmaları sürdürüyoruz."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara