Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

CHP yasağı delme kararı aldı

CHP'nin yarın Ankara'da yapacağı yürüyüşe Valilik izin verilmeyeceğini açıklamıştı. CHP ise yasağa uymayacağını duyurdu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-18 21:47:45

CHP yasağı delme kararı aldı

Ankara Valiliği, CHP Gençlik Kolları tarafından yarın Güvenpark'tan Anıtkabir'e gerçekleştirileceği duyurulan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı yürüyüşe, güvenlik açısından uygun olmadığı gerekçesiyle izin verilmediğini bildirdi. CHP ise yasak kararına uymayacaklarını bildirdi.

Ankara Valiliği'nin kararına dair CHP'nin resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada yasağa uyulmayacağı bildirildi.

KILIÇDAROĞLU DA AÇIKLADI

Kılıçdaroğlu, Sheraton Otel gerçekleştirilen Çankaya Belediyesi tanıtım gecesine gelişinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, CHP Gençlik Kolları tarafından yarın Güvenpark'tan Anıtkabir'e gerçekleştirileceği duyurulan ve kendisinin de katılacağı yürüyüşe Ankara Valiliğince, güvenlik açısından uygun olmadığı gerekçesiyle izin verilmediğini hatırlatarak, değerlendirmesini sorması üzerine, Kılıçdaroğlu, "Yarın yürüyeceğiz, bütün gençleri bekliyorum." ifadesini kullandı.

Haber Ara