Dolar

32,3235

Euro

35,0720

Altın

2.306,99

Bist

9.079,97

CHP'li vekilden MHP'ye sert eleştiri

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 'AKP ne zaman, hangi ortamda kuyuya düşmüşse ipi MHP atmıştır, kuyudan çıkarmıştır' diyerek MHP'nin politikasını eleştirdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-30 12:51:19

CHP'li vekilden MHP'ye sert eleştiri

Mahmut Tanal, dün terör gündemiyle toplanan Genel Kurul'daki oylamaya ilişkin,"MHP hedef şaşırtmadı, üstüne düşen misyonu yerine getirdi. AKP ne zaman, hangi ortamda kuyuya düşmüşse ipi MHP atmıştır, kuyudan çıkarmıştır" dedi.

 "MHP YİNE ŞAŞIRTMADI"
 
"Dün Genel Kurul'da CHP'nin AraştırmaÖnergesi'nin oylaması AK Parti-MHP koalisyonunun göstergesi miydi?"sorusuna Tanal, "Terörün arkasında kimler varsa açığa çıkmış olacaktı. Bu gizliliği açığa çıkmasından çekinenler aynı noktada birleştiler. Çünkü ülkemizde terörle beslenenler var. Terör olmazsa siyasi hayatını devam ettiremeyecekler var. Tek varlıkları, tek meşruiyetleri terör. Peki kardeşim, terör insanlığın baş belasıdır, bir insanlık suçu işleniyor. Peki biz siyasetçiler insanlık suçuna karşı kulaklarımızı nasıl tıkayabiliriz? Bunu anlamak mümkün değil. Siyasetçilerin amacı halkın huzur, mutluluk ve barışıdır. Halkın huzur, mutluluk ve barışına dün dinamit sokulmuştur. Dün barıştan olanlarla savaştan yana olanların oylamasıydı, dün terör örgütünü destekleyenlerle desteklemeyenlerin oylamasıdır. Koalisyon açısından gizli ittifakları zaten var. Bugün kadar mevcut olan tüm oylamalarda MHP hedef şaşırtmadı, üstüne düşen misyonu yerine getirdi. AKP ne zaman, hangi ortamda kuyuya düşmüşse ipi MHP atmıştır, kuyudan çıkarmıştır" yanıtını verdi.

Haber Ara