Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

CHP'li Koç'tan MHP'ye sert sözler

CHP'li Haluk Koç, AK Partili İsmet Yılmaz'ın Meclis Başkanı seçilmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi'ne ağır sözlerle yüklendi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-01 17:24:31

CHP'li Koç'tan MHP'ye sert sözler
TİMETÜRK | HABER MERKEZİ

Meclis Başkanlığı seçimlerinin dördüncü turunun ardından Meclis önünde bekleyen gazetecilerin önüne çıkan Haluk Koç, "Bu seçimle birlikte herkes kimlerin koltuk tedarikçisi olduğunu görmüştür" ifadelerini kullandı. Konuşmasında MHP'nin adını vermeden "Bu siyasi partimiz" şeklinde konuşan Koç, Bahçeli'nin seçim öncesi meydanlarda yaptığı konuşmalarla çeliştiğini savundu.

Milletin bu tabloyu çok net bir şekilde göreceğini savunan Koç, "Meclis Başkanlığı, bu partimiz tarafından AKP'ye altın tepside sunulmuştur" şeklinde konuştu. MHP ve AK Parti'nin birbirinden farklı olmadığını söyleyen Koç, Meclis Başkanlığı seçimlerinin koalisyon için bir "işaret fişeği" olduğunu dile getirdi.

"Bugün ortaya çıkan tablo, 7 Haziran seçimlerinde milletin verdiği mesajın anlaşılmadığını gösteriyor" diyen CHP'li Koç, geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ittifak yaptığı MHP'den henüz bir cevap gelmedi.

Haber Ara