Dolar

32,3300

Euro

35,0655

Altın

2.282,22

Bist

8.989,73

Chelsea, üç maç sonra galibiyeti hatırladı

Chelsea, üç maç sonra galibiyeti hatırladı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-01 20:07:35

Chelsea, üç maç sonra galibiyeti hatırladı
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, deplasmanda Hull City'i 2-0 yenerek üç haftalık galibiyet özlemine son verdi.

Sezon öncesinde takımın başına İtalyan teknik adam Antonio Conte'yi getiren Londra temsilcisi, ilk yarısı golsüz sona eren mücadeleyi 61. dakikada Willian ve 67. dakikada Diego Costa'nın attığı gollerle 2-0 kazandı.

Son üç haftada Swansea City ile berabere kalan, Liverpool ve Arsenal'a yenilen Chelsea, bu galibiyetle puanını 13'e çıkardı.

Eylül ayındaki bütün maçlarından galibiyetle ayrılan Liverpool, 8. dakikada Leroy Fer'in golüyle geriye düştüğü Swansea City deplasmanında Roberto Firmino ve James Milner'in penaltı golleriyle 2-1 galip ayrıldı. Alman teknik adam Jürgen Klopp'un ekibi, 17 puan ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

Hırvat teknik adam Slaven Bilic yönetiminde ilk altı haftada beş mağlubiyet alarak tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan West Ham United, sahasında Middlesbrough ile 1-1 berabere kaldı. Gökhan Töre'nin ilk yarıda forma giydiği maçta Christian Stuani'nin golüne Dimitri Payet ile yanıt veren başkent temsilcisi, dört maçlık mağlubiyet serisinin ardından ilk kez sahadan puanla ayrıldı.

Bugün oynanan diğer maçlarda Sunderland ile West Bromwich 1-1, Waford ile Bournemouth ise 2-2 berabere kaldı.

Ligin 7. haftasına yarın yapılacak Manchester United-Stoke City, Leicester City-Southampton, Tottenham Hotspur-Manchester City ve Burnley-Arsenal karşılaşmalarıyla devam edilecek.


Haber Ara