Dolar

32,3617

Euro

35,0289

Altın

2.325,18

Bist

9.131,09

Büyükşehir'in İftarı Oğuzeli'nde

Ramazan ayı dolaysıyla şehir merkezi ve ilçelerde bir takım etkinlikler ile iftar programları düzenleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, iftar programını Oğuzeli'nde gerçekleştirdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-28 12:15:23

Büyükşehir'in İftarı Oğuzeli'nde
Ramazan ayı dolaysıyla şehir merkezi ve ilçelerde bir takım etkinlikler ile iftar programları düzenleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, iftar programını Oğuzeli'nde gerçekleştirdi.

Yazar Senai Demirci'nin de katıldığı etkinlik Oğuzeli Kaymakamlığı meydanında yapıldı. Büyükşehir meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların ilgi gösterdiği iftar programı öncesinde vatandaşlara hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, artık son 10 güne girildiğini ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin arandığı bu günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Ramazan aynını insanlara açlığı, susuzluğu, yetim ve öksüze yardım etmeyi, zengine ise empati kurma fırsatı verdiğini ifade eden Şahin, "Biz sosyal devlet ve belediye olarak insanı merkeze alan bir anlayışla hizmetimizi yapmaya devam ediyoruz. Yol, kaldırım, konut yapmanın yanında bir de gönül yapma durumundayız. Bizim inancımıza göre; bir milletin efendisi o milletin hizmetkarıdır. Oğuzeli'ne de bu anlayışla hizmet ediyoruz. Arkadaşlarımızla Oğuzeli'ne yeni projeler yapmak için oturup konuştuk. Yeni çalışmalarımız olacak"dedi.

Merkezin yanı sıra ilçelerde de bir takım ramazan etkinlikleri yaptıklarını hatırlatan Şahin, bu doğrultuda, Kuran'ı Kerim Tilaveti, tasavvuf müziği, ilahiler, söyleşiler, çocuklar için Hacivat Karagöz ile orta oyunları düzenlediklerini anımsattı.

Yapacak çok işlerinin olduğunu ifade eden Şahin, "Gücümüzün yettiği yer ve elimizin ulaştığı yere kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Oğuzeli'nde iftar programı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ve ekibine teşekkür eden Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ise, "Her şeyin en güzeline layık olan hemşerilerimiz bize bugün burada yalnız bırakmadı. Bizi bu güzel günde bir araya toplayan Allah şükürler olsun. Bizim sofralarımız çok zengin, ama dünyanın değişik bölgelerinde böylesi nimetleri bulamayanlar soydaşlarımız ve dindaşlarımız da var" diye konuştu.

İftar sonrası Grup Dergah ilahileriyle Oğuzelili vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara