Dolar

32,3158

Euro

35,1071

Altın

2.292,41

Bist

9.049,80

Bursaspor kafilesi İstanbul'a gitti

Bursaspor kafilesi İstanbul'a gitti

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-28 19:41:43

Bursaspor kafilesi İstanbul'a gitti
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın, deplasmanda Medipol Başakşehir ile yapacağı maç için İstanbul'a gitti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre yeşil-beyazlı kafileyi, Özlüce Tesisleri'nde Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Mali Asbaşkan Kemal Güler ve kulüp personeli uğurladı.

Yeni transferlerden Balazs Dzsudzsak, hareket öncesinde yaptığı açıklamada, Bursa'ya 3 puanla dönmek istediklerini kaydetti. Ligin iki haftasında puan alamadıklarını anımsatan Dzsudzsak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu maçın ardından milli maç arası var. Arayı iyi değerlendirip takım arkadaşlarımızla uyumu daha da arttıracağız. Bursa'ya geleli iki hafta oldu. Gün geçtikçe daha iyi uyum sağlıyorum. İki yeni transfer aramıza katıldı. Bu kadar yeni oyuncunun olduğu takımda kolay ve hızlı uyum olmuyor."

Dzsudzsak, Belçikalı forvet oyuncusu Tom De Sutter'in kaliteli bir isim olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz sezonlarda birçok kez gol atarak kendisini kanıtladı. Takım olarak umarım onu gerekli şekilde besleyebiliriz. Onun golcü yönünü kazanabilmesi adına elimizden geleni yapacağız. Umuyorum ki yarından itibaren gollerini atmaya başlayacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Medipol Başakşehir ile zorlu bir maç oynayacaklarını kaydeden futbolculardan Miroslav Stoch ise iki takımın da sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağını vurguladı. Stoch, iki takımın da ilk iki haftayı puansız kapattığına dikkati çekerek, "Zor bir maç olacak. Biz de kazanmak ümidiyle gidiyoruz. Potansiyelli bir takımız. Yeni gelen takım arkadaşlarımızın etkisiyle, inanıyorum ki Bursa'ya puanlar alarak döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Stoch, yeni transfer Tom De Sutter'in takıma ciddi katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Haber Ara