Dolar

32,3350

Euro

35,1123

Altın

2.309,02

Bist

9.079,97

Bursaspor Alman rakibine boyun eğdi

Bursaspor, Avusturya kampının 4. ve son hazırlık maçında karşılaştığı Alman ekibi Darmstadt 98'e 3-0 mağlup oldu

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-30 21:40:10

Bursaspor Alman rakibine boyun eğdi
Bursaspor, Avusturya kampının 4. ve son hazırlık maçında karşılaştığı Alman ekibi Darmstadt 98'e 3-0 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Windischgarsten kasabasında sürdüren yeşil-beyazlı ekip, 4. hazırlık maçına Bundesliga ekibi Darmstadt 98 karşısında çıktı. Karşılaşmanın 28. dakikasında Alman ekibinde Peter Niemeyer, kazanılan penaltı atışını gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda da oyunda üstünlüğünü hissettiren Darmstadt 98, 62. dakikada Marcel Heller, 64. dakikada Türk asıllı oyuncu Aytaç Sulu'nun golüyle skoru 3-0'a taşıdı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken, yeşil-beyazlılar Avusturya'daki hazırlık maçlarındaki 2. mağlubiyetini elde etti.

TARAFTARLARDAN MEŞALELİ DESTEK

Karşılaşmayı izlemeye gelen yaklaşık 100 kadar Bursaspor taraftarı, takımlarına maç öncesi ve maç boyunca büyük destek verdi. Meşaleler ve tezahüratlarla futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, maçın ardından yeşil-beyazlı oyuncuları alkışladı.

Bilal Kısa direği geçemedi

Bursaspor'un Galatasaray'dan kadrosuna kattığı tecrübeli isim Bilal Kısa, karşılaşmanın ilk yarısında kazanılan serbest vuruşta direği geçemedi. Tecrübeli ismin şutu taraftarlardan da alkış aldı.

SERCAN YILDIRIM ÇILGINA DÖNDÜ

Gergin geçen müsabakanın ilk yarısında Bursaspor'un golcü ismi Sercan Yıldırım, Alman ekibinin Boşnak orta saha oyuncusu Mario Vransic ile girdiği ikili mücadelede aldığı darbe sonucu adeta çılgına döndü. Vrancic'in üzerine yürüyen Sercan'ı takım arkadaşları ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, güçlükle sakinleştirdi.

4 HAZIRLIK MAÇINDA 2 GALİBİYET, 2 MAĞLUBİYET

Avusturya'daki kamp çalışmaları kapsamında 4 hazırlık karşılaşmasına çıkan Timsah, bu maçlarda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti. İlk hazırlık maçında Çek ekibi Mlada Boleslav'a 3-2 mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, ardından Avusturya 3. Lig ekipleri Austria Salzburg'u 6-1, Vorwarts'ı ise 2-1'lik skorlarla mağlup etmesini başardı. Son hazırlık maçında Darmstadt 98'e farklı mağlup olan Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 7 Ağustos tarihinde Bandırma'da Bandırmaspor ile karşılaşacak.

Haber Ara