Dolar

32,3877

Euro

35,0299

Altın

2.326,65

Bist

9.139,19

Buena Vista Social Club, İzmir'de

Buena Vista Social Club, İzmir'de

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-30 00:29:48

Buena Vista Social Club, İzmir'de
Kübalı müzik grubu Buena Vista Social Club, "Adios" turu kapsamında Çeşme ilçesindeki Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfınca organize edilen 29. Uluslararası İzmir Festivali'nde sahneye çıkan 12 kişilik grup, iki saat boyunca sanatseverlere müzik ziyafeti sundu.

Kuruldukları günden bugüne binden fazla etkinlikte sahne alan Grammy ödüllü grupta trombon sanatçısı ve grup lideri Jesus Aguaje Ramos, solist Omara Portuondo, gitarist Eliades Ochoa, trompet sanatçısı Guajiro Mirabal ve ut virtüözü Barbarito Torres, sanatseverlerden dakikalarca alkış aldı.

1997'den bugüne dek farklı yapı, görünüş ve kombinasyonlarıyla, Küba müziğinin elçileri olarak dünya çapında konserler veren orkestra, guajiradan danzon, bolero, ça-ça-ça ve rumbaya kadar, Küba müziğinin klasik stil ve ritimlerini bilinen şarkı ve ritimlerin yeni versiyonlarıyla harmanladıkları yeni sahne sunumuyla İzmir'deki dinleyicilerine "Elveda" dedi.

29. Uluslararası İzmir Festivali, 1 Temmuz'da İzmir Ekonomi Üniversitesi Gösteri Merkezi'ndeki "The Soul Rebels" konseriyle devam edecek.

Festival, 2 Temmuz'da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'ndaki "Cenevre Büyük Tiyatrosu Balesi" gösterisiyle sona erecek.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara