Dolar

32,5104

Euro

34,5660

Altın

2.490,54

Bist

9.548,09

Bu fotoğraftan geriye sadece bir kişi kaldı

Nisan ayında Almanya'da bir araya gelen dünya liderlerinin fotoğrafı kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkileyen değişiklikleri gözler önüne serdi. Beş güçlü ülkenin liderlerinden geriye yalnızca Almanya Şansölyesi Angela Merkel kaldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-07 09:28:34

Bu fotoğraftan geriye sadece bir kişi kaldı

25 Nisan 2016'da Almanya'nın Hannover kentinde dünya güvenliği ve göçmen sorunu için bir araya gelen beş güçlü ülkenin başkanlarının fotoğrafı tarih oldu. Geriye yalnızca Almanya Şansölyesi Angela Merkel kaldı.
- İşte teker teker başkanlıklarını kaybeden Hannover 5lisi liderleri
 
Barack Obama
 

 
O zirvede yer alan ABD'nin başkanı Barack Obama 8 yıllık yönetim süresi dolduğu için yerini yarışı sürpriz bir şekilde kazanan Cumhuriyetçi Donald Trump'a bırakmaya hazırlanıyor.
 
David Cameron
 

 
Birleşik Krallık Başbakanı David Cameron ise 23 Haziran'da yapılan AB'den çıkma referandumu Britex'te yenilince istifa etmek zorunda kaldı.
 
François Hollande
 

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande da cumhurbaşkanlığı ikinci dönem seçimlerine katılmayacağını açıkladı.
 
Matteo Renzi
 

 
İtalya'nın genç ve dinamik solcu Başbakanı Matteo Renzi kendisine fazla güvenip köklü anayasa değişikliği için halka gidince bozguna uğradı ve istifasını verdi.
 
Angela Merkel
 

 
O fotoğrafta geriye tek kalan Almanya Şanşölyesi Angela Merkel içinde çanlar çalıyor. Giderek zayıflayan Partisi CDU (Hristiyan Demokrat Birlik) 2017 seçimlerinde eskisi kadar güçlü olmadığını yerel seçimlerde aldığı darbe ile gösterdi.

Haber Ara