Dolar

32,4914

Euro

34,5938

Altın

2.500,52

Bist

9.548,09

BMW motor yağında Shell'i seçti

BMW motor yağında Shell'i seçti

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-30 11:03:42

BMW motor yağında Shell'i seçti
Shell'in motor ve motosiklet yağları, 140'tan fazla ülkedeki BMW servislerinde satış sonrasında kullanılacak.

Shell'den yapılan açıklamaya göre, BMW AG'nin satış sonrası hizmetlerinde BMW, BMW i, BMW M, MINI ve BMW Motorrad markalı araçları için dünyada tavsiye ettiği tek motor yağı tedarikçisi Shell oldu.

Shell, BMW ile yaptığı global anlaşma çerçevesinde BMW ve MINI markalı motor yağlarını tedarik edecek ve yetkili servis ağında müşteriler ile buluşturacak. Türkiye, Çin, Almanya, Rusya, Güney Afrika, Güney Kore, Birleşik Krallık ve ABD de dahil olmak üzere 140'ın üzerindeki ülkeyi kapsayan global anlaşma sonucunda, Shell'in PurePlus Teknolojisi ile üretilen yüksek performanslı motor yağları, BMW'nin 3 bin 500'ten fazla servis noktasında müşterilerin kullanımına sunuldu.

İş birliği kapsamında Türkiye'de Borusan Otomotiv tüm yetkili servis ağında Shell tarafından üretilen BMW ve MINI markalı motor yağlarının kullanılmasını tavsiye edecek.

Shell tarafından tedarik edilen motor yağları, BMW'nin ve MINI'nin belirlediği motor spesifikasyonlarına uygun şekilde Shell'in yeni geliştirdiği PurePlus Teknolojisi ile destekleniyor. Shell, 40 yılı aşkın süren araştırmalar sonunda geliştirdiği PurePlus Teknolojisi ile doğalgazı sıvıya dönüştürerek saf ve temiz bir baz yağ elde ediyor.

-"BMW ve MINI müşterilerine yüksek performans ve teknoloji sunulacak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, "Dünyanın önde gelen iki lider markasının yaptığı anlaşma ile BMW ve MINI müşterilerine yüksek performans ve teknoloji sunulacak. Shell olarak BMW'nin dünyada tavsiye ettiği motor yağı üreticisi olduğumuz için çok gururluyuz" ifadelerini kullandı.

Söz konusu iş birliğini Türkiye otomotiv sektörüne taşıdıklarını dile getiren Uzunçakmak, anlaşmanın Türkiye otomotiv sektörü için büyük önem taşıdığını vurguladı. Uzunçakmak, şunları kaydetti:

"Shell dünyada, Shell &Turcas da Türkiye'de madeni yağlar pazarında 8 yıldır arka arkaya lider marka oldu. Hem dünyada hem Türkiye'de otomotiv üreticileri ve distribütörleri tarafından tercih edilen bir iş ortağı olmayı hedefliyoruz. Shell'in madeni yağ alanındaki uzmanlığı ve devrim niteliğindeki teknolojisinin dünyanın lider otomobil ve motosiklet üreticilerinden biri olan BMW tarafından takdir edilmesi çok değerli."

Haber Ara