Dolar

32,6021

Euro

34,7824

Altın

2.414,45

Bist

9.645,02

Binicilik: Ankara Atlıspor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası

Binicilik: Ankara Atlıspor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-04 18:10:15

Binicilik: Ankara Atlıspor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası
Ankara Atlıspor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası binicilik yarışları sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı "Valdos" isimli atıyla Mert Alıcıoğlu kazandı.

Ankara Atlıspor Kulübü'nün Beştepe'deki tesislerinde yapılan organizasyonun son gününde Ankara Atlıspor Kulübü, Ankara Golf Kent, Limak Enerji, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Kupası yarışları yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda, Mert Alıcıoğlu, "Valdos" isimli atıyla birinci sırayı aldı. Sencer Horasan, "Quick De Ste Hermelle" isimli atıyla ikinci olurken, Can İnce, "Siec Castlekelly Finn" isimli atıyla üçüncülüğü elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası'nda ise Onur Taşpınar, "Özge II" isimli atıyla ilk sırayı alırken, Mert Alıcıoğlu, "Zinedine D" isimli atıyla ikinci, Uğur Yılmaz ise "Carl 58" atıyla üçüncü oldu.

Günün diğer yarışmalarından Ankara Atlıspor Kulübü Kupası'nda, İmran Yeniay "Danny" isimli atıyla, Ankara Golf Kent Kupası'nda Burak Dağdelen "Erbuğ" isimli atıyla, Limak Enerji Yarışı'nda da Selim Yıldız, "Uselma" isimli atıyla birinciliği elde etti.

Haber Ara