Dolar

32,4994

Euro

34,7501

Altın

2.490,95

Bist

9.498,17

Binali Yıldırım: Operasyonlar sürecek

Başbakan Binali Yıldırım, düzenlenen operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada kararlılığını ortaya koydu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-26 10:59:35

Binali Yıldırım: Operasyonlar sürecek

Büyük saldırılarının yaşandığı Türkiye'de güvenlik güçleri operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor. Başbakandan da açıklama var.

Türkiye dün Artvin ardından Cizre'de yaşanan saldırılarla sarsıldı. Cizre'de bu sabah PKK'lılarca bombalı kamyonla gerçekleşen saldırıda 8 polis şehit oldu, 70 kişi yaralandı. Son saldırıların ardından Başbakan'dan açıklama geldi. Yıldırım, "Tüm tehditler bitene kadar içeride ve dışarıda bütün operasyonlar sürecek" diye konuştu.

ASLA İZİN VERİLMEYECEK

Başbakan Binali Yıldırım, "Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek. Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye'nin güneyinde bir oldu bittiye asla izin verilmeyecek" dedi. 

OPERASYONLAR SÜRECEK

Başbakan Binali Yıldırım, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "TSK'mızın yürüttüğü operasyonla, sınırlarımızın, başta IŞİD olmak üzere tüm örgütlerden temizlenmesi amaçlanmaktadır. Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek. Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye'nin güneyinde bir oldu bittiye asla izin verilmeyecek" ifadelerini kullandı. 

bnl

 

Haber Ara