Dolar

32,3114

Euro

35,0677

Altın

2.306,40

Bist

9.079,97

Bilim ve medya mensupları demokrasi nöbetindeydi

Dadaşların büyük coşku ve dirayet içinde tuttukları Demokrasi Nöbeti'nin 9'uncu gecesinde, Kent meydanının konukları arasında çok sayıda Erzurumlu Bilim adamı, sanatçı ve gazeteciler de vardı. Erzurum Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi olan ve Bor üzerine yaptığı çalışmaları Türkiye ilim camiası ve farmakoloji alanında büyük yankı uyandıran Doç. Dr. Hasan Türkez de Demokrasi nöbetindeydi. 15 Temmuz'dan bugüne meydanın aşina simalarından olan Bilim İnsanı Türkez, dadaşlarla sohbet etti, Erzurumlun

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-24 13:02:58

Bilim ve medya mensupları demokrasi nöbetindeydi
Dadaşların büyük coşku ve dirayet içinde tuttukları Demokrasi Nöbeti'nin 9'uncu gecesinde, Kent meydanının konukları arasında çok sayıda Erzurumlu Bilim adamı, sanatçı ve gazeteciler de vardı. Erzurum Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi olan ve Bor üzerine yaptığı çalışmaları Türkiye ilim camiası ve farmakoloji alanında büyük yankı uyandıran Doç. Dr. Hasan Türkez de Demokrasi nöbetindeydi. 15 Temmuz'dan bugüne meydanın aşina simalarından olan Bilim İnsanı Türkez, dadaşlarla sohbet etti, Erzurumlunun demokrasi ve milli irade hassasiyetlerini paylaştı.

İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Kardelen Tv Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu, Erzurum Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Kara, Günebakış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve DABKON Genel Sekreteri Mahmut Akdağ ve Türkiye'nin önde gelen haber fotoğrafçılığı sanatçısı Cem Bakırcı, Demokrasi Nöbetinde vatandaşlarla sohbet ederek Erzurum'un nabzını tuttular.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara