Dolar

32,3654

Euro

35,0198

Altın

2.324,97

Bist

9.079,97

Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Genel Kurulu ertelendi

Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu'nun Genel Kurulu, Spor Tahkim Kurulu'nun aldığı kararla ertelendi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-26 18:41:24

Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Genel Kurulu ertelendi
Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu'nun Genel Kurulu, Spor Tahkim Kurulu'nun aldığı kararla ertelendi.

Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu'nun 30 Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan Genel Kurul'u, Spor Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz sonucu ertelendi. Mevcut başkan Şahin Kömürcü tekrar aday olmuş Kömürcü'nün başkanlık dilekçesindeki el yazısının kendisinin olmadığı gerekçesiyle adaylığı kabul edilmemişti.

Kömürcü, konuyu Spor Tahkim Kurulu'na taşıdı. Tahkim Kurulu verdiği kararda, başkan adaylarını değerlendirme kurulu diye bir birim hukuka aykırı olduğunu ve başkanlık dilekçesinin de şahsa ait olduğu gerekçesiyle seçimi ertelediğini duyurdu. Tahkim Kurulu verdiği kararda itirazda haklı olduklarını ve genel kurulla ilgili süreyi yeniden başlattığını belirtti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kömürcü, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü'nde aday değerlendirme diye bir hukuksuz kurul var. Beni eksik evrak var diye tekrar aday yapmadılar. Ben istenen tüm evrakları tam olarak teslim ettim ama aday olamadım. Tahkim kuruluna itiraz ettim ve haklı olduğum ortaya çıktı. Şimdi yeni genel kurulu 1 ay içerisinde yapacağız" şeklinde konuştu.

Tek aday olarak seçime girecek olan Murat Pozan, "Adaylık sürecinde ben ve iki arkadaşımız federasyon başkanlığı için evraklarımızı teslim ettik. Diğer iki adayın evrakları eksik diye kabul edilmedi. Bu gün ne değişti ve ne gibi hesaplar var anlamadım. Tahkim kurulunun kararını henüz görmedim. Gerekçe nedir bilmiyorum. Ben bu konu ile ilgili gereken neyse yapacağım" ifadelerini kullandı.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara