Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Beylikdüzü'nde toplu açılış töreni

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya:- '16 Nisan'da sadece bu ülke için değil, tüm mazlum coğrafyalar için bir tercihte bulunacağız. Allah'ın izniyle 'evet' diyerek hem ülkemiz için hizmetler yapacağız hem de mazlum coğrafyalara sahip çıkmaya devam edeceğiz'- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak:- 'Bugün vatan hainlerinin, ülkemizi bölmeye çalışanların tamamı 'hayır' diyor. FETÖ, P

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-27 18:32:41

Beylikdüzü'nde toplu açılış töreni
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, anayasa değişikliğinin halk oyunu sunulacağı 16 Nisan'da sadece bu ülke için değil, tüm mazlum coğrafyalar için tercihte bulunulacağını belirterek, "Allah'ın izniyle 'evet' diyerek hem ülkemiz için hizmetler yapacağız hem de mazlum coğrafyalara sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

Beylikdüzü'nde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Kaya, ilçe halkının 15 yıldan bu yana ülkeye çok büyük hizmetlerde bulunan AK Parti'ye destek verdiğini anlattı.

Kaya, milletin 15 Temmuz'da Türkiye'nin hiçbir işgal girişimine yol vermeyeceğini bütün dünyaya gösterdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Allah hepinizden razı olsun. Şimdi 16 Nisan'a yaklaşmışken, çok önemli bir görevimiz var. Hanım ve genç kardeşlerim 16 Nisan Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesidir. İnşallah 16 Nisan için kapı kapı dolaşmaya var mısınız? Sizlerle birlikte ülkemize daha nice hizmetler yapacağız Allah'ın izniyle. 16 Nisan'da sadece bu ülke için değil, tüm mazlum coğrafyalar için bir tercihte bulunacağız. Allah'ın izniyle 'evet' diyerek hem ülkemiz için hizmetler yapacağız hem de mazlum coğrafyalara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 16 Nisan'ı büyük bir milat olarak görüyoruz. 16 Nisan'a kadar durmadan hep birlikte çalışmaya devam edelim."

- "Büyük Türkiye için var mıyız?"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 16 Nisan'ın "Büyük Türkiye'nin yolculuğunun devamı" anlamına geldiğine dikkati çekerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bunun anlamına erişmek çok önemli. 15 Temmuz'da neler yaşadığımızı unutmadık değil mi? 16 Nisan öncesi ülkemizin birliğine kastedenlerin nasıl bir duruş sergilediğine, terör örgütlerinin ne söylediğine şahit oluyor muyuz? Yurt dışında ülkemizin büyümesini kıskananlar ve geri durması için çalışanların bu süreçte nerede durduğuna şahit miyiz? Bugün vatan hainlerinin, ülkemizi bölmeye çalışanların tamamı 'hayır' diyor. FETÖ, PKK, Kandil, İmralı, ülkemizi çekemeyen ülkelerin temsilcileri 'hayır' diyor. O zaman bu resim çerçevesinde 18 maddenin 2'si yürürlük diğer 16 maddesini hakkı ile görüp okuduktan sonra çevrenizdeki herkese bu anayasa değişikliğini anlatmaya var mıyız? Büyük Türkiye için var mıyız? 16 Nisan'da tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan için 'evet' demeye var mıyız?"

- "Metrobüsün yerine metro yapmanın zamanı geldi"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 23 yıl önce 27 Mart'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da belediye başkanı olarak görev başladığını hatırlatarak, bu tarihin İstanbul için bir milat olduğunu dile getirdi. Erdoğan'ın o dönemde yerel yönetimde bir farklılık meydana getirdiğine dikkati çeken Topbaş, 2002'den bu yana da Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile önemli hizmetlere kavuştuğunu ifade etti.

Türkiye'nin geliştiğini ve destanlar yazdığını anlatan Topbaş, Beylikdüzü'ne metro getirecekleri müjdesini verdi. Topbaş, "Buradan da Silivri'ye götüreceğiz. Metrobüsün yerine metro yapmanın zamanı geldi." dedi.

Topbaş, 16 Nisan anayasa değişikliği referandumunu "milat, dönüm noktası" olarak niteleyerek, bu referandum için Beylikdüzü halkından destek istedi.

Haber Ara