Dolar

32,3644

Euro

34,9636

Altın

2.325,50

Bist

9.079,97

'Beyannamemiz her kesimine hitap ediyor'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Seçim beyannamemiz toplumun her kesimine hitap ediyor” dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-05 17:03:23

'Beyannamemiz her kesimine hitap ediyor'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'de yapımı devam eden yeni Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Ziyareti sırasında inşaatı yapan firmadan çalışmalar hakkında brifing alan Bakan Işık, daha sonra gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Işık'a incelemeleri sırasında İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş ve inşaatta görev yapan mühendisler eşlik etti.

İncelemenin ardından AK Parti'nin seçim beyannamesini değerlendiren Bakan Işık, “AK Parti'nin seçim beyannamesi iki açıdan son derece önemli. Birincisi 7 Haziran seçimlerinde seçmenin taleplerin vermiş olduğu mesajın özellikle dikkate alındığı bir seçim beyannamesi, ikincisi ise toplumun her kesimine dokunan bir seçim beyannamesi. AK Parti'nin bugüne kadar en kapsamlı en somut seçim beyannamesi” dedi.

Seçim beyannamesinde önemli maddelerin olduğunu söyleyen Bakan Işık, “Önemli bir madde girdi seçim beyannamemize. İstihdam yoğun emek yoğun sektörlerde devlet gerektiği zaman kendi fabrikasını kuracak ve sembolik bir kira bedeliyle belirli sayının üzerinde insan çalıştıran iş yerlerine tahsis edilecek. Bu geleneksel güçte olduğumuz şirketlerde özellikle katma değeri yüksek olacak istihdamı yükseltecek bir çalışma bunu önemsiyoruz” diye konuştu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara