Dolar

32,3787

Euro

35,0444

Altın

2.326,37

Bist

9.134,82

Besni'de ki STK'lardan teröre tepki

Adıyaman'ın Besni ilçesinde çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan basın açıklamasında terör olayları kınandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 18:49:23

Besni'de ki STK'lardan teröre tepki
Adıyaman'ın Besni ilçesinde çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan basın açıklamasında terör olayları kınandı.

Besni'de Alperen Ocakları, Memur-Sen, İslami Dayanışma Platformu, Besni İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği, Gül-Der ve Besni İmam Hatipliler Derneği tarafından ortak basın açıklaması düzenlenerek terör ve destekçileri sert bir dille kınandı.

Mehmet Erdemoğlu Parkı önünde düzenlenen basın açıklamasını yapan Alperen Ocakları Besni Şube Başkanı Mustafa Unutum, "Ey oyun kurucular, ey fitneciler, ey gözü dönmüş hain ve nankörler, ey beyinsiz FETÖ-PKK-DEAŞ yandaş ve çakalları,Biz, Kürt'üyle Türk'üyle, Çerkez'iyle, Arap'ıyla, Alevisi-Sünnisiyle ve Anadolu'nun tüm halkları olarak bir Türkiye'yiz. Asırlardır birlikte yaşamayı başarmış ve etle tırnak gibi ayrılmaz birer bütün olmuşuz. Malazgirt'ten Çanakkale'ye, Kurtuluş Savaşından 15 Temmuz'a omuz omuza var olma mücadelesi vermişiz. Birimizin varlığı, diğerimizin varlığıdır. Biz, Alparslan'ın, Selahaddin Eyyubi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in torunlarıyız. Birliğimizi bozmak ve bizi yok etmek için asırlardır oynanan oyunların farkındayız. Kadim medeniyetimizi yok etmek için oynadıkları oyunların aynısını ve hatta daha ağırını bugün de oynuyor, kardeşi kardeşe, komşuyu komşuya kırdırmak ve bu kutsal vatan topraklarında kan dökmek için her türlü kalleşliğe başvuruyorsunuz. Unutmayın ki oyun kurucuların en büyüğü Hz. Allah'tır. Sizin kurduğunuz tüm oyunları ve tuzakları başınıza geçirecektir" dedi.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara