Dolar

32,5047

Euro

34,7411

Altın

2.485,31

Bist

9.490,67

'Besiktas'ta yasadiklarim herkese nasip olmaz'

'Besiktas'ta yasadiklarim herkese nasip olmaz'

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-08 21:41:24

'Besiktas'ta yasadiklarim herkese nasip olmaz'
Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, siyah-beyazlı takımda çok güzel zamanlar yaşadığını söyledi.

Ersan Adem Gülüm, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı takıma 23 yaşında geldiğini hatırlatarak, "Bu kulüpte yaşadıklarım herkese nasip olmaz. Takımın bir parçası olmak gurur verici. İyi ve kötü günler gördüm. Taraftarlar beni hep destekledi. Umarım onları mahcup etmemişimdir" dedi.

Beşiktaş'tan ayrıldığı için üzgün olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, "Benden feda istendiğinde hiç düşünmeden 'evet' dedim. İyilik yaparsan iki katını geri alırsın. Herkese hayırlı olmasını diliyorum. Böyle devam ederse Beşiktaş şampiyon olacak. Taraftarlardan ricam takımı desteklemeleri. Takım ve taraftar şampiyonluk istiyor. Bu takımın şampiyonluğa ihtiyacı var. Taraftarlar sonuna kadar takımın yanında olsun" diye konuştu.

Ersan Adem Gülüm, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın önemli işlere imza attığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Beşiktaş'ta yeniden oynamak isterim. Fikret Orman inşallah başkanlığa devam eder. Beşiktaş'ta büyük işler yaptı. Beşiktaş borç içindeydi. Başkan her şeyi değiştirdi. Taraftar başkana sahip çıksın. Fikret Orman çok büyük bir başkan. Stadı yaptı, önemli transferler yaptı. Başkanımıza hakkımı helal ediyorum. Bana kapısını açtı. Sözleşme yenileme sürecimde kimse beni istemezken, o arkamda durdu."

Beşiktaş'ta unutulmaz anlar yaşadığını anlatan Ersan, "Beşiktaş kalıcı biz gidiciyiz. Stat bitince Beşiktaş'ı herkes görecek. Herkes Beşiktaş'tan korkacak. Beşiktaş'ı Vodafone Arena'da coşkulu taraftarıyla kimse durduramaz" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara