Dolar

32,3285

Euro

35,0759

Altın

2.301,62

Bist

9.038,72

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özköse:

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özköse:

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-30 19:24:32

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özköse:
Beşiktaş Kulübü Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, erkek basketbol takımının ULEB Avrupa Kupası'na katılma hakkının camianın büyüklüğüyle elde edildiğini söyledi.

Özköse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde play-off'a kalamayan erkek basketbol takımının yeni sezonda ULEB Avrupa Kupası'nda oynamasıyla ilgili olarak, "ULEB Avrupa Kupası'na gitmemiz, camiamızın ve taraftarımızın büyüklüğüyle kazanılmış bir haktır. Bunu taraftarımızla, yönetimimizle ve camiamızla elde ettik. Kupada olmak hepimiz adına sevindirici" ifadelerini kullandı.

FIBA tarafından verilen transfer yasağının da kalktığını vurgulayan Hakan Özköse, şöyle devam etti:

"Transfer çalışmalarımız sürüyor. Başantrenörümüz Henrik Dettmann, 2 Temmuz Perşembe günü İstanbul'a gelecek. Takım oluşturulurken hocamızın fikirlerinden faydalanacağız. Onun oyun sistemine göre bir takım kuracağız. Her zaman en iyi kadroyu kurmak için elimizden geleni yapıyoruz."

Şu an için Finlandiyalı uzun forvet Erik Murphy'i kadroya dahil ettiklerini kaydeden Özköse, "Görüştüğümüz oyuncular var. Onlarla en kısa sürede sonuca varıp, çalışmaları sonlandırmayı düşünüyoruz. Ryan Broekhoff ile yeniden anlaşmıştık. Engin Atsür ve Doğan Şenli de takımda kalacak. Altyapıdan yetiştirdiğimiz gençler var. Onlarla birlikte iyi bir kadro yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Haber Ara