Dolar

32,5972

Euro

34,7874

Altın

2.496,06

Bist

9.524,59

Beşiktaş'ın Almanya kampı

Beşiktaş'ın Almanya kampı

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-05 21:58:43

Beşiktaş'ın Almanya kampı
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurt dışı kamp çalışmalarının ilk etabı için Almanya'ya gelen Beşiktaş, buradaki ilk antrenmanını basına ve taraftara açık gerçekleştirdi.

Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'deki kampın ilk gününde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcular, gazetecilere toplu fotoğraf verdi.

Şenol Güneş, antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı yaparken, teknik heyet ve futbolcular yapılan tezahüratlar üzerine çalışmayı izleyen taraftarı selamladı.

Antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, koşu, ısınma hareketleri ve top kapma çalışmasının ardından iki gruba ayrılarak dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman, topla çeşitli çalışmaların ardından açma germe hareketleriyle sona erdi.

Sakatlığı bulunan ve Almanya kampına getirilmeyen Veli Kavlak'ın yanı sıra izinli olan Pedro Franco, Alexander Milosevic ve Gökhan Töre antrenmana katılmazken, Atiba Hutchinson ise takımdan ayrı bireysel çalışmalar yaptı.

- Olcay Şahan kampa katıldı

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda çağrıldığı için sezonu geç açan Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, kampa katıldı.

Antrenman başladıktan kısa bir süre idman sahasına gelen tecrübeli futbolcu, Şenol Güneş'le yaptığı kısa süreli görüşmenin ardından bireysel olarak çalışmalara başladı.

Bu arada teknik heyet ve futbolcular, antrenmanın bitimine çalışmayı takip eden taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Haber Ara