Dolar

32,5957

Euro

34,7981

Altın

2.404,77

Bist

9.645,02

Bayrampaşa'da Bereket Sofrası

Paylaşmanın azalmak değil, çoğalmak olduğu Ramazan ayında, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde bir iftar düzenlendi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-28 10:27:45

Bayrampaşa'da Bereket Sofrası
Paylaşmanın azalmak değil, çoğalmak olduğu Ramazan ayında, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde bir iftar düzenlendi.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. A. İbrahim Ulusoy'un ev sahipliğini yaptığı geleneksel iftar yemeği güzel görüntülere sahne oldu.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nin bahçesinde gerçekleşen ve yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar programına, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. A. İbrahim Ulusoy, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, işadamları, sivil toplum kuruluşları ve Bayrampaşalılar katılım sağladı.

Yemek sonrası konuklara seslenen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, böyle bir iftar davetinde Bayrampaşa halkıyla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, misafirlerin yaklaşmakta olan Kadir Gecesi'ni ve ardından Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. A. İbrahim Ulusoy da iftar sofrasında sevdikleriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bayrampaşa Devlet Hastanesi olarak her Ramazan ayında geleneksel olarak bu iftarımızı yapıyoruz. Personelimizle, Bayrampaşa'yla kaynaşmak, tüm sevdiklerimizle beraber olmak, Ramazan-ı Şerif'in bereketine kavuşmak, faziletine ulaşmak, paylaşmanın tadına varmak ve onun sabrıyla yoğrulmak için böyle bir iftar tertipliyoruz. Bu çok büyük bir mutluluk. Çünkü Hadis-i Şerif'te iftar verenin kavuşacağı fazilet bildiriliyor. Allah bütün herkesten razı olsun. İnşallah Ramazan'ın bu güzelliğiyle beraber Ramazan Bayramı'na da kavuşmuş oluruz. Bütün herkesin çok güzel bir bayram geçirmesini diliyorum" diye konuştu.

Haber Ara