Dolar

32,5399

Euro

34,8293

Altın

2.428,87

Bist

9.702,85

Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-30 00:29:00

Basketbolda maçın ardından
Spor Toto Basketbol Ligi'nin 8. haftasında sahasında Anadolu Efes'e 94-66 mağlup olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yeni başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, oyuncularıyla çok kısa süre çalışabildiklerini, savunmada sertlik anlamında bir değişiklik yapmaları gerektiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, takımın maç başı 94 sayı yeme ortalamasının bu akşam tam olarak ortaya çıktığını vurgulayarak, "Ben şu an sadece işlerin pozitif taraflarını düşünmeliyim. Olumsuz tarafları çalışarak düzelteceğiz. Zaman zaman geri dönüşlerimiz oldu. Maçı bırakmayıp ilk devreyi önde kapatarak iyi bir ışık vermiş olduk" ifadelerini kullandı.

- Anadolu Efes cephesi

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise takım olarak iyi bir görüntü çizdiklerini ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Birbirinden farklı iki devre oynadıklarını ve bu sezonki en iyi ikinci yarı performansını ortaya koyduklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Defansta çok organize olduk. Belki bu ikinci yarı bizim için yeni bir başlangıçtı. Son zamanlarda savunma performansımız yeterli değildi. Bugün savunma performansımız bize galibiyeti getirdi" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Ara