Dolar

32,3275

Euro

35,0894

Altın

2.298,00

Bist

8.984,15

Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-29 19:28:40

Basketbolda maçın ardından
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Hatay Büyükşehir Belediyespor'a sahasında 84-80 mağlup olan Orduspor'da başantrenör Levent Deringöl, "Bir düdükle maçı kaybetmek istemiyorum, yazık oldu" dedi.

Deringöl, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son dakikada alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Tüm takımların, hakemlerin daha dikkatli olması ve sonuca tesir etmemesi yönünde isteği olduğunu belirten Deringöl, şunları kaydetti:

"Yıllardır bu camiada antrenörlük yapıyorum. Eski bir hakem olduğum için hiçbir zaman hakem arkadaşlarımı eleştirmedim. Fakat şunu söyleyeceğim, 36 saniye kala 2 sayı öndeyiz ve oyuncu bir faul yaptı. Faule itiraz etmiyorum. Oyuncu kazanmak için o an kendi kendine yaptığı faule kızdı. Sözlü bir söylemi, müdahalesi ya da tahriki yok. 'Çat' diye teknik faul verildi. O çaldığı teknik faul beni bugün mağlup etti."

Deringöl, takıma büyük bir emek verildiğine işaret ederek, "Bir düdükle maçı kaybetmek istemiyorum, yazık oldu. Mücadele eden bir takım. Gerçekten bazı zorluklarla mücadele eden bir takımız. Ligde kalmak için mücadele ederken maç boyunca terliyoruz. Üzgünüm" diye konuştu.

- Hatay Büyükşehir Belediyespor cephesi

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş ise kazanmak için ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini dile getirdi.

Oyuncularının iyi ve akıllı bir oyun sergilediğini anlatan Baş, "Dönem dönem oyun içinden koptuğumuz anlar oldu. Özellikle savunma anlamında çok düştüğümüz yerler oldu ama geri dönmeyi bildik. Önemli olan da buydu. Maçlara verilen uzun bir aradan sonra önemli bir dönüş oldu. Beşiktaş mağlubiyeti yaşamıştık, ligdeki ilk mağlubiyetimizi almıştık. Biz ona 'kaza' diyoruz. O kazayı telafi ettik" ifadelerini kullandı.

Haber Ara