Dolar

32,3667

Euro

35,0588

Altın

2.324,81

Bist

9.079,97

Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-30 23:09:59

Basketbolda maçın ardından
Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Fenerbahçe karşısında iyi oyun ortaya koyamayarak, haklı mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında Fenerbahçe'ye 72-62 yenilerek elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Fenerbahçe'yi tebrik eden Avcı, şunları kaydetti:

"Maçın baş hakemi Önder Yılmaz maçı çok ciddi kötü yönetti. Bizim aleyhimize değil, kaybetmemize sebep değildir hakemler. Biz bugün iyi basketbol oynamadık, Fenerbahçe de oynamadı ama daha isabetli oynadı. Biz bugün hiç beklediğimiz basketbolu oynamadık ve hak ederek yenildik. Ben hakemlerin teknik yönetimlerini hiç bir zaman eleştirmedim. Kriz anlarındaki davranışları, tutumları ve sahaya olan hakimiyetlerini eleştirdim. Bu arkadaşlar da bugün bunu beceremediler. Kesinlikle beceremediler, bu iş kavga dövüşle olacak iş değil. Özellikle Önder Yılmaz'ın çok formsuz ve çok kötü maç yönettiğini düşünüyorum. Muhtemelen de finalde de görev alır, şaşırmam. Maçı kaldırabildiğine de inanmıyorum."


- Fenerbahçe cephesi


Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos ise finale yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İyi oynayarak kazandıklarına dikkati çeken Dikeoulakos, "Oyuncularımı kutluyorum çünkü finaldeyiz. Oyunun dört çeyreğini de biz kontrol ettik. Özellikle birinci ve üçüncü çeyreklerdeki savunma direncimiz çok iyiydi. İkinci ve özellikle dördüncü çeyreğin başında savunmada biraz gevşedik. Buna rağmen aradaki farkı korumayı başardık. Hatta bir dönem farkı 17'ye kadar çıkardık. Gray'i durdurmada bazı sıkıntılar yaşadık. Gray iyi şutlar soktu arada fark kapandı. Buna rağmen maçı 10 farkla kazandık." değerlendirmesinde bulundu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara