Dolar

32,3556

Euro

35,2428

Altın

2.325,07

Bist

9.079,97

Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-04-30 19:53:10

Basketbolda maçın ardından
Spor Toto Basketbol Ligi'nde Banvit'e 71-64 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, müsabakada oyunu dengeledikleri dönemlerde basit hatalar yaptıklarını söyledi.

Sarıca, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Banvit'i tebrik ederek, iki takımın da kötü bir basketbol sergilediğini kaydetti.

Yaptıkları top kayıplarına dikkati çeken Sarıca, şöyle konuştu:

"Ne zaman oyunu dengelesek, çok basit hatalar yaptık. İvmemizi kaybettik. Geçen hafta maç yapmamamız da ritmimizi bozdu. Bugün oyun kurucusuz oynamaya çalıştık, oyun kurucularımızdan hiç katkı alamadık. Daha önce söylediğim gibi play-off çok zor. Bunun mücadelesini veriyoruz, önemli bir avantajı kaybettik. Haftaya daha önemli bir maç oynayacağız, elimizden geleni yapacağız. Play-off için kazanmamız gerektiğini biliyoruz."


- Banvit cephesi


Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak ise Karşıyaka Arena'da maça çıkmanın her takım için zor ve keyifli olduğunu belirtti.

Pınar Karşıyaka'nın şahane bir seyirciye sahip olduğunu vurgulayan Ernak, şunları ifade etti:

"Pınar Karşıyaka çok iyi bir takım, büyük bir basketbol gelenekleri var. Onlar da bizim gibi kadrolarında sıkıntı yaşadılar. Her iki ekibin de sakatlanan ve eksilen oyuncuları vardı. Bu şartlarda var olmaya çalışıyoruz. İki takımın da bu zor duruma rağmen iyi bir basketbol izlettirdiklerini düşünüyorum. Her iki takımla da gurur duyuyorum. Sezon içinde sıkıntılı dönemler yaşadık ancak her zora düştüğümüzde kafayı kaldıracak hamleleri yapabildik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Umarım sezonu da layık oldukları yerde bitirirler."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara