Dolar

32,3773

Euro

35,0633

Altın

2.326,09

Bist

9.079,97

Başkanlardan, demokrasi nöbetlerine tam destek

Sakarya'da 11 gündür süren demokrasi nöbetine katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, nöbet tutan vatandaşlara destek verdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-27 16:14:14

Başkanlardan, demokrasi nöbetlerine tam destek
Sakarya'da 11 gündür süren demokrasi nöbetine katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, nöbet tutan vatandaşlara destek verdi.

Türk silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış, FETÖ örgütünce yapılmak istenen darbe girişimi sonrasında düzenlenen demokrasi mitinglerinde binlerce Sakarya'lı, meydanları doldurdu. Düzenlenen demokrasi nöbetlerinde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı konuşmada, "Ülkemizin ve Aziz milletimizin geleceğini, on dört yıllık emeğini çalmak, geleceğini ipotek altına almak amacıyla, dış güçlerin güdümündeki FETÖ Örgütü üyesi darbeci teröristlere, aziz milletimiz ve siz değerli Sakarya'lılar geçit vermediniz. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'a, Bakanlarımıza ve demokrasimize sahip çıktınız. Kurşunlara ve tanklara göğsünüzü siper ettiniz. Aziz milet o hainlere geçit vermedi. Bu akşam burada, 15 Temmuz gecesi, Sakarya Valiliği önünde kendilerini tanklara ve kurşunlara siper edip, gazi olan kardeşlerimiz var. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Sizleri selamlasınlar mı?" dedi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise yaptığı konuşmasında, "Türkiye'nin en iyi ilk on ekonomi arasında girmesinden korkanlar FETÖ'nun hainlerini, uşaklarını darbe yapmak, büyük bedellere ödeyerek kazandığımız demokrasimizi yıkmak için üzerimize saldılar. Çok şükür darbe girişimini milletimizin, polisimizin ve askerimizin vatansever duruşu, Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın feraseti ve yol göstermesi ile engelledik. Demokrasimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak için hainlerin kullandıkları tanklara, uçaklara ve helikopterlere göğsünü siper eden Aziz Türk Milletinin bu duruşu, her türlü takdire şayandır. Bu uğurda hiç tereddüt etmeden seve seve canlarını veren Aziz Şehitlerimize Allah'tan (c.c) Rahmet, yararlılarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara