Dolar

32,5430

Euro

34,8969

Altın

2.429,47

Bist

9.645,02

Başkan Tiryaki Altındağlı kadınlarla bir araya geldi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı kadınlarla bir araya geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-22 10:40:12

Başkan Tiryaki Altındağlı kadınlarla bir araya geldi
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağlı kadınlarla bir araya geldi.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Alemdağ, Beşikkaya, Çamlık, Doğantepe, Gültepe, Gülpınar, Karapürçek, Mevlana ve Yıldıztepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri üyesi kadınlar katıldı. Programda Silopi Belediyesinden gelen misafirler de yer aldı. Altınköy Açık Hava Müzesi'nin tanıtım filmini izleyen kadınlara program sonrası temizlik seti hediye edildi.

Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesinin çocuklara daha güzel bir gelecek bırakmak için çalıştığını vurgulayarak, bu durumun en somut örneği olarak yaptıkları gençlik merkezlerini gösterdi. Başkan Tiryaki, 10 yıldır Altındağ'da köklü bir değişim yaşandığına dikkat çekerek, bu değişime kültür merkezleriyle destek verdiklerini söyledi. Çocukların sanattan, edebiyattan ve spordan ayrı tutulmamasını isteyen Başkan Tiryaki, "Çocuklarınıza yüzlerce daire bırakın, apartman bırakın. Çocuk bu saydıklarımla buluşmazsa iyi bir geleceğe sahip olamaz" dedi.

Tiryaki, program öncesinde Altınköy tanıtım filmini izleyen kadınlara köy müzesini bir de kendisi anlattı. Çocukların doğal yaşamla mutlaka iç içe olması gerektiğini kaydeden Başkan Tiryaki, bunun için Ankara'da tek adres olarak Altınköy'ü işaret etti. Tiryaki, büyük şehirlerde herkesin sağlıksız bir hava soluduğunu belirterek, Altınköy'ün oksijen dolu havasıyla kısa sürede binlerce ziyaretçi ağırladığını aktardı. Çocukların oynayacağı yeşil alanların önemine vurgu yapan Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan parkların bu doğrultuda önemli bir yatırım olduğunu dile getirdi.

"Ülkemizde güzel bir iş yapılıyorsa destek verin"

Başkan Tiryaki, kültür gezileri hakkında da konuştu. Altındağ Belediyesi olarak bu gezilerden hiçbir beklentilerinin olmadığını ifade eden Tiryaki, kültür gezilerine konaklama, yeme içme ve ulaşım dâhil çok cüzi fiyatlar ödediklerinin altını çizdi. Tiryaki, kültür gezileri programına bu yıl Amasya, Bilecik ve Söğüt'ü de ekleyeceklerinin müjdesini vererek, "Sokak dedikodularına asla kulak asmayın. Altındağ'da güzel bir iş yapılıyorsa destekleyin. Ülkemizde güzel bir iş yapılıyorsa destekleyin. Kimseyi kulaktan dolma boş sözlerle eleştirmeyin" diye konuştu.

Haber Ara