Dolar

32,5105

Euro

34,8300

Altın

2.488,25

Bist

9.575,59

Başkan Subaşıoğlu'nun Ankara temasları sürüyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ankara'da temaslarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-30 16:26:05

Başkan Subaşıoğlu'nun Ankara temasları sürüyor
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ankara'da temaslarda bulundu.

Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'yi makamında ziyaret ederek, 'Nur-i Nazar' tablosu takdim etti. Başkan Subaşıoğlu'na başkan yardımcısı Ayhan Mazıoğlu da eşlik etti. Subaşıoğlu başladığı ziyaretinde ilk durağı Başbakan Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Denizlili Saim İlçioğlu oldu. Subaşıoğlu, İlçioğlu ile bir araya gelerek uzun süren bir sohbet gerçekleştirdi. Hemen sonrasında Memur-Sen Genel Merkezi'ne geçen Başkan Subaşıoğlu, burada Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ziyaretlerinin bir bölümünü de AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirdi. İlk olarak genel merkezde AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca'yı ziyaret edildi. Koca ile bir süre görüşen Başkan Subaşıoğlu, ardından da AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkanı Erol Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu'yu da ziyaret eden Belediye Başkanı Subaşıoğlu, Turşucu ile istişarelerde bulundu. Başkan Subaşıoğlu yine Ankara'da Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ile de bir araya geldi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ekonomi Bakanlığı'nda Bakan Nihat Zeybekci'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile de uzun süren bir görüşme gerçekleştirerek istişarelerde bulunan Başkan Subaşıoğlu, ziyaret sonunda özel bir hediye takdim etti. Başkan Subaşıoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye bulunduğu yere nazarın değmemesi amacıyla oluşturulan 'Nur-i Nazar' tablosunu hediye etti.

Haber Ara