Dolar

32,4924

Euro

34,5899

Altın

2.492,00

Bist

9.548,82

Başkan Şirin'den spora destek

Turgutlu Belediyesi tarafından kurulan Belediyespor Kız Futbol Takımı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ziyaret ederek spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-28 14:55:10

Başkan Şirin'den spora destek
Turgutlu Belediyesi tarafından kurulan Belediyespor Kız Futbol Takımı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ziyaret ederek spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yeni kurulan ve bu sezon 3. ligde mücadele edecek olan Turgutlu Belediyespor Bayan Futbol Takımı'nı makamını ağırladı. Gençler, verdiği desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Antrenör Kadir Akagündüz ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette aldığı ödülden dolayı Başkan Şirin'i tebrik eden gençler, Turgutlu Belediyesi'ne şampiyonluklar kazandırma hedefiyle çıktıkları yolda iddialı olduklarını ifade etti. Antrenör Akagündüz, "Takımımız sizlerin talimatları ve destekleriyle kurularak 3. Lig mücadelesi için hazırlığa başladı. Şuanda 18 kişiden oluşan ekibimiz, 14 takımlı bir ligde mücadele edecek. Yeni sezona iddialı hazırlanıyoruz. Haziran ayında düzenlenecek turnuvada önce Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecekler. Ardından 3. ligde başarılı olmak için ter dökecekler" dedi. Futbolun bir erkek oyunu olmadığı kavramını yerleştirerek kamuoyunun desteğini almak istediklerini belirten Akagündüz, "Genç kız çocuklarının futbol oynamasını da teşvik etmek ve bu sayede futbolun daha geniş kitlelere ulaşmasını amaçlıyoruz. Bu sayede gerek tribünlerde gerekse sahadaki cinsiyet ayrımının azaltılmasına yönelik kadın futbolunun bilinirliğini arttırmayı hedefliyoruz. Biz gururlu ve mutluyuz. Çünkü spora olan desteği belirli otoritelerce de tescillenen bir Başkana sahibiz. O açıdan takımımızın kurulmasında emeği geçen siz değerli Başkanımız'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Turgutlu Belediyesi olarak Belediyespor Bayan Futbol Takımı ile liglerde yer almak istediklerini, belediyenin ve ilçenin adını geniş kitlelere duyurmak istediklerini ifade eden Başkan Şirin de "Lise öğrencilerimizden oluşan Turgutlu Belediyespor Bayan Futbol Takımımız'ın ülkemiz ve Turgutlu'muz için hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız öncelikle spor ve sporun önemini gençlerimize anlatmak, onların önünü açmak. Başarılı olabilecekleri bir dalda mücadele etmelerini sağlamak. Zaten sportif başarı kendiliğinden gelecektir. Ne kadar çok başarılı olursanız sizin adınıza çok mutlu oluruz. Ben kızlarımızdan umutluyum, gururluyum. Bayanların futbola olan ilgisinin ilçemizde de artmasının da ayrıca bir memnuniyetini yaşıyorum. Lig öncesi bir turnuvada bizleri temsil edecek, belki de Türkiye Şampiyonu olacaksınız. O açıdan bizler her zaman yanındayız. Şansınız bol olsun, sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haber Ara