Dolar

32,5013

Euro

34,6088

Altın

2.476,38

Bist

9.547,31

Başkan Özgüven'den gençlere nasihat

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Gençlere nasihatlerde bulunan Özgüven, 'Başarıya giden yolda en önemli faktör kendinize inanmanız ve özgüveninizi yüksek tutmanızdır' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-22 18:38:03

Başkan Özgüven'den gençlere nasihat
Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Gençlere nasihatlerde bulunan Özgüven, "Başarıya giden yolda en önemli faktör kendinize inanmanız ve özgüveninizi yüksek tutmanızdır" dedi.

Ereğli Belediyesi Sümer Sosyal Tesislerinde düzenlenen programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan, "Gurbette ilk gün zordur, yalnız değilsiniz" sloganı ile gençlerle her zaman birlik olduklarını ve istişarede bulunduklarını kaydetti.

AK Parti Konya Bölge Koordinatörü Haydar Özkan ise, gençliğe verilen önemin farkında olduklarını kaydederek, programa katılan herkese teşekkür etti.

Gençliği, bu ülkenin en büyük zenginliği olarak gördüğünü ifade eden Başkan Özgüven, "Yarınlarda sizler bu ülkenin yönetiminde aktif rol oynayacaksınız. Bizim ülkemizin en büyük avantajı genç bir nüfusa sahip olmak ve bu nüfusu iyi değerlendirmektir. Sizlere çok güveniyor ve inanıyoruz. Başarıya giden yolda ihtiyacınız kendinize güvenmeniz ve özgüveninizi yüksek tutmanızdır" dedi.

Başkan Özgüven 15 Temmuz darbe girişimine de vurgu yaparak, "Bu girişimin asıl hedefi ülkemizin birliğini, dirliğini ve beraberliğini bozup kardeşi kardeşe kırdırmak ve topraklarımızı bölge bölge parsellemekti. Yüce Türk Milleti bu hain girişime dur diyerek gereğini yapmıştır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilerle sohbet eden Başkan Özgüven, "Sizlerden ricam gençlik üzerine projeler üretmeniz. Bu projeleri bizlere ulaştırmanız. Sizlerin getireceği projelere her zaman açığız ve her türlü desteği de vereceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Ara