Dolar

32,3246

Euro

35,0781

Altın

2.309,12

Bist

9.079,97

Başkan Kayda, Bahçecik'e gitti

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yolu asfaltlanan Bahçecik Mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-30 11:54:57

Başkan Kayda, Bahçecik'e gitti
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yolu asfaltlanan Bahçecik Mahallesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Geleneksel hale getirilen mahalle ziyaretleri kapsamında Bahçecik Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Bahçecik Mahalle Muhtarı Ramazan Gürgen ve mahalle sakinleri ile kahve toplantısı yaptı. Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan, Kırsal Hizmetler Müdürü Serkan Sözer ile mahalle sakinleri katıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bahçecik Mahallesinde yol düzenleme ve tesviye çalışmaları gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Zeki Kayda, mahalle bağlantı yollarına 30 bin metrekarelik asfalt atıldığını söyledi. Salihli Belediyesi tarafından bütün mahallelere hizmet götürüldüğünü vurgulayan Başkan Kayda, yaptıkları planlama dahilinde çalışmaların dört koldan devam ettiğini ve 102 mahallede belirlenen tüm eksikliklerin tamamlanacağını ifade etti.

Bahçecik Mahalle Muhtarı Ramazan Gürgen ile mahalle sakinleri ise Başkan Zeki Kayda ile Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren'in ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkürlerini iletti.

Haber Ara