Dolar

32,3200

Euro

35,1252

Altın

2.299,02

Bist

9.041,20

Başkan Kale ulu çınarları unutmadı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale,-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası'nda ilçede yaşayan yaşlıları unutmadı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-23 14:58:57

Başkan Kale ulu çınarları unutmadı
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale,-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası'nda ilçede yaşayan yaşlıları unutmadı.

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle ilçedeki yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek birer çiçek takdim eden Başkan Kale; "Geçmiş ile gelecek arasında köprü olan büyüklerimiz; kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi geleceğe taşıyan en kıymetli varlıklarımızdır. İncirliova Belediye Başkanlığı olarak bulduğumuz her fırsatta ulu çınarlarımızla bir araya gelmeye, onlarla firik alışverişinde bulunmaya büyük önem veriyoruz. İçinde bulunduğumuz Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle de bu ziyaretlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Kale'nin yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden bazı vatandaşlar "Öyle bir zaman içerisindeyiz ki bazı evlatlar ana ve babalarını unutup onlarla ilgilenmezken, sen hiç üşenmeden kapı kapı gezerek yanımızda olduğunu gösterdin. Bizleri mutlu ettin. Onurlandırdın. Allah senden razı olsun başkanım" diyerek teşekkür etti.

Vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve yakınlıktan dolayı onur duyduğunu ifade eden Başkan Kale, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, ilçemizdeki yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ettik. İmkanlarımız doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılamaya sorunlarını çözmeye çalıştık. Toplum olarak geleceğe umutla bakmak istiyorsak, siz değerli yaşlılarımıza, ulu çınarlarımıza daha çok önem vermeliyiz. Sizler bizim baş tacımızsınız" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerde vatandaşların sıkıntılarını, sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Başkan Kale, "Allah'ın izniyle tüm sorunlarınızı çözüme kavuşturacağız. Sizlerin, daha rahat bir yaşam sürmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Haber Ara