Dolar

32,4781

Euro

34,9319

Altın

2.435,57

Bist

9.716,77

Başkan Hasan Akcan okul ziyaretlerine devam ediyor

Yeni Eğitim ve öğretim yılı tebrik ziyaretlerine devam eden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı Anadolu lisesine ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrencilerle kucaklaştı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-27 17:33:14

Başkan Hasan Akcan okul ziyaretlerine devam ediyor
Yeni Eğitim ve öğretim yılı tebrik ziyaretlerine devam eden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı Anadolu lisesine ziyarette bulunarak öğretmen ve öğrencilerle kucaklaştı.

2016- 2017 eğitim ve öğretim yılı ziyaretleri kapsamında okullara ziyaretlerde bulunan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan hem öğretmen ve öğrencilerle kucaklaşarak yeni eğitim, öğretim yılını tebrik ediyor hem de ülkenin birlik ve beraberliğine göz koyan terör örgütü FÖTÖ/PDY yapılanmasına karşı dikkatli olunması konusunda da uyarılarına devam ediyor. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ziyaretler kapsamında Akyazı Anadolu Lisesi misafir oldu. Başkan Akcan'ı okul müdürü Fahri Küt ve öğretmenler karşıladı. İlk olarak okul bahçesinde öğrencilere selamlama konuşması yapan Başkan Hasan Akcan tüm öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak ülkenin gündemine kara bir leke olarak oturan ve Milli iradeye karşı darbe teşebbüsüne kalkışan ve 249 vatandaşımızı şehit eden bin 536 vatandaşımızın yaralanmasına sebep olan, geriye gözleri yaşlı boynu bükük yüzlerce aileyi bırakan Millet Meclisi ve Özel Harekat binası dahil olmak üzere bir çok bombalayarak yeri yerle bir eden, köprüleri kapatan Paralel Devlet yapılanması hakkında tüm öğretmen ve öğrencilere bilgiler verdi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Özellikle genç nesli hedef alan ve yaş ağacı geleceğimizin ve bu ülkenin mirasçıları siz gençlerimizi, daha küçük yaşlarda başlayarak beyinlerini yıkayıp kendi kirli işlerine ve emellerine bir maşa ve alet etmek isteyen, Bu ülkenin bu vatanın birlik beraberliğine demokrasisine kast eden, ülkenin gündemine kara bir leke olarak oturan 15 Temmuz gecesinde Milli iradeye karşı darbe teşebbüsüne kalkışan ve 249 vatandaşımızı şehit eden bin 536 vatandaşımızın yaralanmasına sebep olan, geriye gözleri yaşlı boynu bükük yüzlerce aileyi bırakan Millet Meclisi ve Özel Harekat binası dahil olmak üzere bir çok bombalayarak yeri yerle bir eden, köprüleri kapatan Paralel Devlet yapılanması bu ülkenin kahraman evlatları tarafından bertaraf edildi. 15 Temmuz gecesi bu ülke onlara gereken dersi verdi. Halen kirli işlerine ve tuzaklarına planlarına devam ediyorlar. Bizler onların tüm planlarına karşı uyanık olmalıyız. Bir olmalı birlikte olmalıyız her zaman diri olmalıyız. Siz değerli öğretmen ve öğrencilerimiz ülkemizin geleceği için böyle kötü planlar yapan acımasızlara ve onun vaat ettiği sözde geleceğe sakın ola ki kanmayın. En başta Fethullah Gülen olmak üzere hepsi yakalanacak ve bir bir yaptıklarının cezasını çekecekler. eninde sonunda hepsi teker teker bu ülkeye yaptıklarının hesabını verecekler. Sevgili öğretmen ve öğrenciler lütfen çevrenizde bu FETÖ'ye destek veren veya yaptıklarını onaylayan birileri varsa kim olursa olsun Polisimize, Jandarmamıza ve Savcımıza, şikayet edin belki o yaptığınız şikayet sonunda bir çok insanın canını kurtaran siz olursunuz. Bu duygu ve düşüncelerle bu konuda hassas davranmanızı önemle rica ediyor 2016-2017 yeni eğitim ve öğretim yılınızı tebrik ediyorum"dedi

Başkan Akcan daha sonra bir sürede öğretmenler odasına öğretmenlerle sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.

Haber Ara