Dolar

32,5646

Euro

34,7094

Altın

2.492,06

Bist

9.524,59

Başkan Gürkan: 'Battalgazi Belediyesi Her Alanda Çalışıyor'

Battalgazi Belediyesi tarafından Çolakoğlu Mahallesini Adagören ve Yarımcahan Mahallelerine bağlayacak olan yol ağının birinci kat sathi kaplaması devam ediyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-25 17:45:16

Başkan Gürkan: 'Battalgazi Belediyesi Her Alanda Çalışıyor'
Battalgazi Belediyesi tarafından Çolakoğlu Mahallesini Adagören ve Yarımcahan Mahallelerine bağlayacak olan yol ağının birinci kat sathi kaplaması devam ediyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Nevzat Aslan, Abdulvahap Şerefhanlı, bazı belediye meclis üyeleri, ilgili mahalle muhtarları ve bazı birim müdürleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Çolakoğlu Mahallesini Adagören ve Yarımcahan Mahallelerine bağlayacak olan yol ağının birinci kat sathi kaplama çalışmalarını yerinde gören Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi olarak her alanda çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini söyledi. Geçen yıl 200 kilometrenin üzerinde yol kaplama yaptıklarını belirten Gürkan, "Bu yılda 250 kilometre yine hasır kaplama planladık. İhalesi yapıldı ve bugün itibariyle de çalışmalara başladık" dedi. Bölge halkının zarar görmemesi adına artık bahçe yolları da asfaltlamaya başladıklarını dile getiren Gürkan, "Buda büyükşehrin Malatya'mıza, Battalgazi'mize kazandırdıkları kazanım olarak karşımıza çıkıyor. Netice olarak biz yola çıktığımızda dedik ki, Battalgazi mazisine layık istikbale hazırlanacak. Hakikaten Battalgazi hem kültürel anlamda, sosyal anlamda, hem yeşili koruma, park ve bahçeler anlamında, diğer cari hizmetler anlamında, diğer yatırım hizmetleri anlamında hakikaten yoğun bir çalışma içerisinde" ifadelerini kullandı. Çalışmaları yürüten Fen işleri Müdürlüğü ekibine teşekkür eden Başkan Gürkan, "Bir taraftan sosyal anlamda, çevre ve kültürel anlamda, alt yapı çalışmalarında her gün yeni bir hizmeti açıp, ya temeli atılıyor yada projesi tamamlanıyor. Bu anlamda da tüm belediye personelimizi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da Malatya'nın her alanda büyük bir atılım içerisinde olduğuna vurgu yaparak, "Büyük hizmetlerin yanında belediye hizmetlerimizle birlikte ele vermiş, Malatya'mıza hizmet etmekteyiz. AK belediyeler olarak bizlerde, teşkilatlar olarak gururlanıyoruz belediyelerimizle" ifadelerini kullandı. Büyük yatırımları Malatya'ya kazandırdıklarını ifade eden Kahtalı, "Yakın bir zamanda Onkoloji Hastanesinin de temelleri atılmış olacak. Ve benzeri büyük çaptaki projelerimiz devam etmektedir. Yerelde de hem Büyükşehir, hem Battalgazi ve Yeşilyurt belediyelerimiz el ele vermiş memleketimize hizmet için gayret içerisindeyiz. Az önce belediye başkanımızın belirttiği gibi, artık anayollarımızı tamamladık, mezra yolları, bahçe yollarını da tamamlama yönünde büyük gayretlerimiz var" ifadelerine yer verdi. Çolakoğlu Mahalle Muhtarı Şahin Çolakoğlu ise yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Özellikle mahallemize yapmış oldukları hizmetten dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a mahallem adına teşekkür ediyorum. Büyükşehir olduktan sonra Malatya, mahallemiz hizmet almaya başladı" dedi.

Adagören Mahalle Muhtarı Şeref Doğan'da konulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek "Tozdan kurtulduk. Arabaların gidiş gelişi ve ulaşımdan kurtulmuş olduk. Hizmeti geçen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

Haber Ara