Dolar

32,3704

Euro

34,9837

Altın

2.326,16

Bist

9.071,41

Başkan Delican'dan Basın Bayramı mesajı

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, '15 Temmuz'da yaşananlar ve sonrasında başlayan demokrasi nöbetleri karşısında basınımızın ortaya koyduğu birleştirici güç takdire şayandır. Basın kuruluşlarımız yönetici ve çalışanları ile memleket ve demokrasi davasının en kararlı duruşunu sergileyerek büyük fedakarlıklar göstermiştir' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-24 19:13:27

Başkan Delican'dan Basın Bayramı mesajı
24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "15 Temmuz'da yaşananlar ve sonrasında başlayan demokrasi nöbetleri karşısında basınımızın ortaya koyduğu birleştirici güç takdire şayandır. Basın kuruluşlarımız yönetici ve çalışanları ile memleket ve demokrasi davasının en kararlı duruşunu sergileyerek büyük fedakarlıklar göstermiştir" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Basının önemine dikkat çeken Delican, "Demokrasimize kastedilen olağanüstü koşullarda; toplumu bilgilendirme, yönlendirme ve devletle millet arasında köprü olma görevini büyük bir özveri içinde yerine getiren basın kuruluşlarımızı ve çalışanlarını yürekten kutluyorum. Onların bu özverisi; devletimizin, milletimizin geleceğe daha büyük umutlarla bakmasının en önemli yapı taşlarından birini oluşturmuştur. Görülmüştür ki; bir ihanet girişiminin milli iradeyi ve devleti teslim almak üzere yapılan bir darbe girişimi; onlara da esaret zincirini vurmak istemiştir. Basın kuruluşlarımız yönetici ve çalışanları ile memleket ve demokrasi davasının en kararlı duruşunu sergileyerek büyük fedakarlıklar göstermiştir" diye konuştu.

"Takdire şayan"

Delican, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ülkenin dört bir yanında fedakarca görev yapan, kamuoyunu bilgilendirmek için gece gündüz çalışan basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlar ve üstlendikleri sorumluluk için teşekkür ederim. Bugün Türk basını ileri demokrasi hedefinin en etkili ve vazgeçilmez kurumlarından biridir. Öyle ki; insan haklarının, toplumsal değerlerin ve demokrasinin bilgi ile korunduğu müstesna bir yapı olarak tarihi rol oynamaktadır. 15 Temmuz'da yaşananlar ve sonrasında başlayan demokrasi nöbetleri karşısında basınımızın ortaya koyduğu birleştirici güç takdire şayandır."

Haber Ara