Dolar

32,5224

Euro

34,8741

Altın

2.485,27

Bist

9.530,47

Başkan Çelik: 'Türk milletine zaferler yakışır'

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Türk milletinin 94 yıl önce bağımsızlık mücadelesinde gösterdiği kahramanlığı 15 Temmuz'da bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi ve 'Türk milletine ancak ve ancak zaferler yakışır.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 10:03:55

Başkan Çelik: 'Türk milletine zaferler yakışır'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Türk milletinin 94 yıl önce bağımsızlık mücadelesinde gösterdiği kahramanlığı 15 Temmuz'da bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi ve "Türk milletine ancak ve ancak zaferler yakışır." dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Türk milletinin tarihin pek çok döneminde olduğu gibi 30 Ağustos 1922'de de istiklalini ve istikbalini başka güçlerin egemenliğine vermeyeceğini bir kez daha gösterdiğini dile getirdi. Başkan Çelik, Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının yokluk ve yoksulluk içindeki Türk Milletine büyük bir kahramanlık destanı yazdırdıklarını vurguladı.

"KAHRAMANLIK MİLLETİMİZİN GENLERİNDE VAR"

Türk milletinin 94 yıl önce olduğu gibi bugün de destan yazmaya devam ettiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kahramanlık aziz milletimizin genlerinde var. Atalarımız 94 yıl önce fakr-u zaruret içinde girdikleri bağımsızlık mücadelesinden zaferle ayrıldılar. Bugün de atalarımızdan aldığımız genlerle yeni destanlar yazmaya devam ediyoruz. 15 Temmuz'da içimizdeki hainler ve işbirlikçisi dış güçlere karşı gösterdiğimiz kahramanlık tarihe altın harflerle geçmiştir. Bu aziz milletin düşmanlarına karşı mücadelesi bitmemiştir. PKK, DAİŞ, PYD/YPG, FETÖ ve bu terör örgütlerini besleyen dış güçler bilmelidir ki, Türk milleti her türlü tehdide karşı bir ve beraberdir. Bir ve beraber olmaya da devam edecektir. Aziz milletimizi dün olduğu gibi bugün de hiçbir güç yıldıramayacaktır. Türk milleti asla ve asla iradesini başka güçlere teslim etmeyecektir. Sadece cephelerde değil ekonomik ve sosyal hayatta da zaferlere imza atarak çok daha güçlü bir millet olmak için daha çok çalışacağız. Her türlü güçlüğe göğüs gererek, birlik ve beraberliğimizi daim kılarak önümüzdeki tüm engelleri aşacağız."

Haber Ara