Dolar

32,4991

Euro

34,9212

Altın

2.423,30

Bist

9.722,09

Başkan Büyükkılıç: 'Kar yağana dek asfalt çalışmalarına devam edeceğiz'

Melikgazi Belediyesi Ulaşım Müdürlüğünün asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Memduh Büyükkılıç'Kar yağana dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-30 10:53:14

Başkan Büyükkılıç: 'Kar yağana dek asfalt çalışmalarına devam edeceğiz'
Melikgazi Belediyesi Ulaşım Müdürlüğünün asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Memduh Büyükkılıç"Kar yağana dek yol çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Başkan Büyükkılıç, Eğribucak Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye ekipleri ve mahalle sakinleri ile görüşerek bilgi alan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Hem belediyemiz asfalt şantiyesi hem de özel sektörce yapılan asfalt çalışmaları ile Melikgazi de asfaltlama rutin günlük çalışmalar içinde sayılmaktadır. Melikgazi hizmet ve yatırımları ile iyi bir planlama neticesinde her an her yerde bulunmaktadır. Tüm ilçelerde varız. Asfaltlama yapıyoruz, yol bakım-onarım çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Son derece kaliteli çalışmalara imza atıyoruz. Kar yağıncaya kadar yol çalışmalarımız devam edecek." diye konuştu.

Mahallede yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Büyükkılıç'a teşekkür eden Eğribucak Mahalle Muhtarı Ahmet Mercimek de, geçen yıl 8 caddenin asfaltlandığını hatırlattı ve "Şimdi de 4 kilometrelik yol asfaltlanıyor. Eğribucak'ta yol sorunu kalmıyor." dedi.

Haber Ara