Dolar

32,3495

Euro

35,1149

Altın

2.309,28

Bist

9.079,97

Başkan Atilla'dan referandum değerlendirmesi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 16 Nisan'ın Osmanlı tokadı gibi düşmanların suratına ineceğini belirterek, '16 Nisan'da Osmanlı tokadıyla 15 Temmuz figüranlarını şamaroğlanına çevireceğiz' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-26 15:45:43

Başkan Atilla'dan referandum değerlendirmesi
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 16 Nisan'ın Osmanlı tokadı gibi düşmanların suratına ineceğini belirterek, "16 Nisan'da Osmanlı tokadıyla 15 Temmuz figüranlarını şamaroğlanına çevireceğiz" dedi.

PYD kontrolündeki Suriye'nin Rasulayn kentine komşu olan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Belediye Başkanı Menderes Atilla, 16 Nisan'da oylamaya sunulacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ve Yeni Anayasa ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Evet kampanyası kapsamında 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneğinin düzenlediği konferansa katılan Başkan Atilla, halk oylamasında evet çıkması halinde nelerin değişeceğini anlattı.

Evet oylarının Osmanlı tokadı gibi düşmanların suratına ineceğini savunan Atilla, "15 Temmuz önemli bir gün. 15 Temmuz'u unutmamamız lazım, unutturmamamız lazım. Çünkü Türkiye'yi yok edecek bir gündü. İnşallah 16 Nisan'da Osmanlı tokadıyla 15 Temmuz figüranlarını şamaroğlanına çevireceğiz. Bu tarih, bu ülkenin kurtuluş bayramı olacak" dedi.

Referandumun Türkiye'nin geleceğini belirleyeceğine vurgu yapan Atilla, "Bu referandum ne Cumhurbaşkanını, ne Başbakanı, ne bakanları, ne milletvekillerini, ne de belediye başkanlarını ilgilendiriyor. Eğer bu referandumda hayır çıkarsa, Cumhurbaşkanı yine Cumhurbaşkanıdır. Milletvekillerimiz milletvekilidir, bakanlarımız bakandır, belediye başkanlarımız belediye başkanlarıdır. Hiçbir şekilde bu referandumu siyasetle eşleştirmememiz gerekiyor. Bu referandum 79 milyonun geleceğini ve bizimle beraber şu anda zulüm altında bulunan İslam coğrafyasının umudu olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı, liderimiz ve önderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı ve hepimizi ilgilendiriyor" ifadelerini kullandı.

Osmanlı tokadından Avrupa'da payını alacak

Atilla, Osmanlı tokadından Avrupa ülkelerinin de nasipleneceğini savunarak, "İnşallah evetle beraber Türkiye'yi şahlandıracağız. Evet mührünü bastığımızda 79 milyon evet mührünü bastığında o mühür Osmanlı tokadı olarak Hollanda'ya, Belçika'ya, PKK'ya, FETÖ'ye atılmış olacaktır" şeklinde konuştu.

Sandığa giden her seçmenin eline vicdanına koymasını isteyen Atilla, "Hollanda'nın kadın bakanımıza yaptığı çirkin davranışı da unutmamak lazım. Hollanda'da yaşanan olaya bir bakalım. Medeni geçinen Avrupa. Yıllardın Ortadoğu'nun Afrika'nın kanını sömüren Avrupalılar bayan bakanımıza hakaret ettiler, linç etmeye çalıştılar. Biz sandığa gittiğimiz zaman bunları unutmamamız lazım. Sandık başında Almanya'yı, Hollanda'yı ve İslam ülkelerinin halini gözümüzün önüne getirmemiz lazım. Ona göre oyumuzu kullanmamız lazım" şeklinde konuştu.

Atilla, tüm şer güçlerin hayır cephesinde bir araya geldiğini söyleyerek, doğru kararın evet olacağını belirtti. Başkan Atilla, "Bazı kardeşlerimiz bize soruyor. 18 Maddelik Anayasa değişikliği neler getiriyor. Bizler de her yerde en ince detayına kadar anlatıyoruz ama yine de bu maddeleri bilmeyen, okumayan, anlamayan insanlar, bu konuyla ilgili hiçbir şey bilmiyorsa bile en azından hayır diyenlere bakabilir. Eğer bugün 50 bin insanı katline sebep olan PKK terör örgütü hayır diyorsa, Türkiye'deki İslam düşmanları hayır diyorsa, FETÖ'cüler hayır diyorsa, Almanya, Hollanda hayır diyorsa, yeryüzünde ne kadar İslam düşmanı hayır diyorsa demek ki doğru yol, hayırlı yol evettir" dedi.

Haber Ara