Dolar

32,5052

Euro

34,9136

Altın

2.438,25

Bist

9.705,90

Başkan Atabay, DİGİAD üyelerini ağırladı

Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD), protokol ziyaretleri kapsamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-26 10:00:09

Başkan Atabay, DİGİAD üyelerini ağırladı
Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD), protokol ziyaretleri kapsamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti.

Didim Genç İşadamları Derneği protokol ziyaretlerini Didim Belediyesi ile sürdürdü. Didim Genç İşadamları Derneği Başkanı Özgür Deniz başkanlığındaki heyeti Başkan Atabay'ın yanı sıra Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu ile Belediye Meclis Üyesi Sevinç Karataş ağırladı.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kendisinin de uzun yıllardır Sivil toplum kuruluşları içerisinde görevler aldığını anımsatarak, Sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğunu söyledi. Atabay STK'ların ilçeye katkılarının fazla olacağını belirterek "Bu konuda Didim'de bu adımın atılması önemli; sosyal sorumluluk projelerinin yapılmasını önemsiyoruz. Üretken olmak lazım; bizler her türlü sosyal sorumluluk projesine destek olacağız. Yeter ki bu tür yerlere siyaset girmesin. Siyaset işin doğası gereği her yerde var ama iyi niyetli ve inandırıcı olmakta önemli" dedi.

Didim Genç İşadamları Derneği Başkanı Özgür Deniz ise bir yıl önce başlattıkları çalışmanın ardından toplumun her kesiminde işadamıyla derneğin kurulduğunu ve 100'ü aşkın üyeye ulaştıklarını söyledi.

Dernek olarak sorunları kurumlara ileteceklerini ve ortak çalışmalar yapacakları mesajını veren Deniz Didim'de bu tür kuruluşlarının gerekliliğine dikkat çekti.

Deniz konuşmasında Dernek olarak Didim'de bir Engelliler okulu projeleri olduğunu, Kaymakam İskender Yönden'e de konuyu açtıklarını ve destek aldıklarını ifade ederek, Başkan Atabay'da bu tür sosyal projelerin hepsine destek vereceklerini dile getirdi.

Haber Ara