Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Barcelona'da bir araç kalabalığın arasına daldı

İspanya'nın Barcelona kentinde bir minibüsün kalabalık bir grubun arasına daldığı ve çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-17 18:26:32

Barcelona'da bir araç kalabalığın arasına daldı

İspanya'nın Barcelona kentinde bir minibüsün kalabalık bir grup arasına daldığı öğrenildi. Yerel haberlerde yer alan bilgiye göre çok sayıda yaralı var.

kamyon

Polis civarda güvenlik önlemleri alırken, otobüs, metro ve tren seferlerinin durdurulduğu öğrenildi.

KAM2

İKİ SİLAHLI ADAM RESTORANA GİRDİ

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, silahlı iki kişinin bir Türk restoranına girdiği öğrenildi.

YEREL BASIN: ÖLÜ SAYISI 13'E YÜKSELDİ

İspanyol polisi yaptığı açıklamada, olayın terör saldırısı olduğunu söyledi. İspanyol yerel basını ise olayda 13 kişinin öldüğünü açıkladı. Polis, saldırganın olay yerine yakın bir barda çevrelendiğini açıkladı.

KAM4

SALDIRGAN KÖŞEYE SIKIŞTIRILDI

Barcelona polisi, minibüslü terör saldırısının şüphelisi olan şahsın bir barda köşeye sıkıştırıldığını duyurdu.

ist
(Saldırganların kaçtığı iddia edilen Türk Restoranı)

POLİS, REHİNELERİ KURTARMAK İÇİN MÜZAKEREYE BAŞLADI

Minibüs sürücüsünün aracı terk edip koşarak kaçtığı öğrenildi. Görgü tanıkları bu şahsın, 170 boylarında, mavi çizgili beyaz bir gömlek giymiş bir şahıs olduğunu söyledi. El Periodico gazetesi, La Boqueria Market bölgesinde silahlı iki şüphelinin bir barı bastığı, içeriden silah sesleri geldiğini söyledi. İngiliz basını, içeride rehinelerin olduğunu iddia etti.

Russia Today, iki silahlı saldırganın turistik Carrer Tallers Caddesi'nde Luna de Istanbul adlı bir Türk restoranına girdiğini ve insanları esir aldığını söyledi. Polisin saldırganlarla rehine pazarlığı yaptığı belirtiliyor.

KATALAN İÇİŞLERİ BAKANI: ÖLÜ SAYISI ARTABİLİR

Katalan İçişleri Bakanı Joaquim Forn Chiariello yaptığı açıklamada, saldırıda ağır yaralanan kişi sayısının fazla olması nedeniyle ölü sayısının artabileceğini ifade etti.

Katalonya polisinin yaptığı açıklamada 1 kişinin öldüğü, 10'u ağır 32 kişinin yaralandığı belirtilmişti. Yerel medyaya göre ise ölü sayısı an itibarıyla 13 olarak biliniyor.

"ÖNCELİĞİMİZ YARALILAR"

Bütün birimlerle irtibat halinde olduğunu bildiren İspanya Başbakanı Rajoy, önceliğin yaralılar olduğunu söyledi.

twit

İSPANYOL BASINI: BİR ŞÜPHELİ YAKALANDI

Barcelona'daki terör saldırısının bir şüphelisi, İspanyol polisi tarafından yakalandı. Kimliği açıklanmayan şüphelinin polis aracına götürüldüğü anların görüntüsü, sosyal medyada yayınlandı.

"RESTORANDA SAKLANAN ŞÜPHELİ YOK"

Önce saldırganlar tarafından basılan restoranda rehine olmadığını duyuran Katalan polisi, az önce restoranda saklanan şüpheli olmadığını açıkladı.

13 ÖLÜ 50 YARALI VAR

Katalan Hükümeti, saldırıda 13 kişinin öldüğünü 50 kişinin yaralandığını açıkladı.

 

Haber Ara